Νέα διακοπή στη δίκη για τα στημένα - Παρών ο Μελισσανίδης

Απο ethnos.gr: Στις 30 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η συνεδρίαση στο Β' Τριμελές Εφετείο
Πηγή: ethnos.gr
Νέα διακοπή στη δίκη για τα στημένα - Παρών ο Μελισσανίδης

Νέα διακοπή υπήρξε την Παρασκευή (20/12) στη δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο, με κατηγορούμενο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλους 27, πρώην διαιτητές, στελέχη της ΕΠΟ, ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ποδοσφαίρου, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για το αδίκημα της σύστασης συμμορίας, καθώς και για αλλοίωση ποδοσφαιρικού αποτελέσματος.

Η πρόεδρος Καλλιόπη Xoνδρού, κατέθεσε αίτημα αποχής, που έγινε δεκτό. Στην έδρα ανέβηκε η πρώτη αναπληρωματική Αριστέα Τσαμαδιά, η οποία μετά την ανάγνωση μαρτύρων και κατηγορουμένων αποφάσισε να δώσει αναβολή για τις 30 Ιανουαρίου.

Το «παρών» έδωσε στα δικαστήρια και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των βασικών μαρτύρων. Επίσης, στο Β' Τριμελές Εφετείο παρέστησαν ο πρώην αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας, αλλά και οι Φύσσας, Γεωργέας, Κωστούλας, Βασάρας, Κούγιας, Σάββας, Κωνσταντινέας, Καλύβας.

Σημειωτέον ότι στην τελευταία συνεδρίαση, η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είχε «εκραγεί» με την απουσία ουσιωδών μαρτύρων.

Διαβάστε ακόμη...