“Από τη Νέα Σμύρνη δεν περνάει κανένας αέρα”

Απο arenafm.gr: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, φιλοξενήθηκε στον ARENA FM 89,4 και στην εκπομπή "Double" και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.
Πηγή: arenafm.gr
“Από τη Νέα Σμύρνη δεν περνάει κανένας αέρα”

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Άρτσε: "Μόλις χειρούργησα τον χιαστό του Άρτσε που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο. Καταλαβαίνετε ότι τα προβλήματα και οι ατυχίες της ομάδας μας συνεχίζονται. Νομίζω πως για φέτος είναι εκτός πλάνων πλέον."

Για την αποκατάσταση μετά την ρήξη χιαστών: "Εξαρτάται από το είδος της επέμβασης που κάνεις. Η εμπειρία του γιατρού καθώς και η καλή αποκατάσταση είναι πολύ σημαντικά στοιχεία. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του παίκτη. Δεν πρέπει να το ρίχνουμε στο ψυχολογικό κομμάτι αλλά σίγουρα μετράει και η θέληση. Από όσο ξέρω ο Βιεϊρίνια γύρισε σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις όπου έκαναν λόγο για απουσία έξι μηνών. Το ζητούμενο είναι το πως θα επιστρέψει ο παίκτης και πως θα ξεπεράσει το σοκ του τραυματισμού."

Για την πορεία του Πανιωνίου: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι φυσικά. Θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε και παραπάνω βαθμούς αλλά δεν μας αφήνουν. Κάποιοι παράγοντες μας καθηλώνουν στην θέση που είμαστε τώρα. Δεν θα πάω μακρυά, θα μιλήσω για το προχθεσινό αγώνα με τον Βόλο. Μπαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο και μας δίνει ένα πέναλτι αμφισβητούμενο έως ανύπαρκτο. Δεχόμαστε την κόκκινη κάρτα, δεν έχουμε και την πολυτέλεια να έχουμε πολλά σέντερ μπακ και ξέρουν πως σε λίγες μέρες υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέσα στην ατυχία μας, τραυματίζεται και ο Άρτσε ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του Μαξίμοβιτς."

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: "Υπάρχει περιθώριο για ενίσχυση αλλά το θέμα είναι να μην φτάσει ο Ιανουάριος και έχουν απομακρυνθεί οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς στην βαθμολογία."

Για την μάχη της παραμονής: "Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε βάλει και άλλη ομάδα από κάτω μας εκτός του Παναιτωλικού. Μακάρι να διαλευκανθεί η υπόθεση περί πολυμετοχικότητας και να έχουμε δυο ομάδες από κάτω μας. Εάν εφαρμοστεί ο νόμος από όσα αναφέρονται στα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στην ΕΕΑ τότε πρέπει να υπάρξουν και ανάλογες τιμωρίες. Εγώ δεν τα έχω διαβάσει αυτά τα χαρτιά, αλλά τα διάβασε η νομική υπηρεσία του Ολυμπιακού."

Για την απόφαση του Πανιωνίου να μην ανοίξει την θύρα των φιλοξενούμενων στο ματς με τον ΠΑΟΚ: "Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έχουμε αποφασίσει να μην ανοίγουμε τις θύρες των φιλοξενούμενων στις τέσσερις μεγάλες ομάδες τους πρωταθλήματος. Αυτό το κάνουμε γιατί έχουμε διαπιστώσει ότι τα πρόστιμα τα οποία πληρώσαμε είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα που έχουμε σε αυτούς τους αγώνες. Είναι καθαρά οικονομικό το ζήτημα."

Για το επερχόμενο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο: "Περιμένουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ με ανοιχτές αγκάλες. Ο Πανιώνιος αποδεικνύει ότι κυνηγάει κάθε ματς όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό που κάποιοι έλεγαν θα περάσει αέρα. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πλήρεις αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Στην Νέα Σμύρνη δεν περνάει κανένας εύκολα."

Διαβάστε ακόμη...