Ο Σάμιουελς και οι άλλοι...

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει ξανά στο «Σοφία Μπεφόν» φέτος, μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αυτήν τη φορά για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Μια ομάδα που έχει συγκεκριμένο στόχο, που έχει κάνει αλλαγές και χαρακτηρίζεται από έναν παίκτη, ως τώρα.
Πηγή: paok24.com
Ο Σάμιουελς και οι άλλοι...

Ο Πανιώνιος έχει... «ξεσπιτωθεί» φέτος, λόγω των έργων στο κλειστό της οδού Αρτάκης και έχει μεταφερθεί στην Καλλιθεα και στο «Σοφία Μπεφόν». Η σεζόν, ως τώρα, δεν πάει και πολύ καλά γι' αυτόν, δεδομένου ότι μετά από οκτώ αγωνιστικές, έχει ρεκόρ 2-6.

Όπως το συνηθίζουν από πέρσι, οι «Κυανέρυθροι» έχουν ήδη προχωρήσει σε διάφορες αλλαγές. Μετά τις τρεις ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από το Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο Γιάννης Λίβανος αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο τους, με τον Κύπριο, Λίνο Γαβριήλ, να αποτελεί τον αντικαταστάτη του.

Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κύπρου, η εικόνα άλλαξε, αρχικά, στις δύο νίκες με Ρέθυμνο εντός και Ηρακλή εκτός, αλλά η εντός έδρας ήττα από το Λαύριο, την προτελευταία αγωνιστική, ξαναέφερε γκρίνια.

Μαρκ Ντόρις και Τζάστιν Μάρτιν που ξεκίνησαν τη σεζόν, έχουν αντικατασταθεί από τον Τόμισλαβ Πέτροβιτς και τον Ταϊρίκ Ντουρέν, ωστόσο η πιο σημαντική προσθήκη μέσα στη σεζόν, ήταν αυτή του Σαμάρντο Σάμιουελς.

Ο θηριώδης Αμερικανός σέντερ, με την πολύ σημαντική καριέρα τα προηγούμενα χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του Πανιωνίου, έχοντας «αναγεννηθεί» με 18,4 πόντους και 7,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Γαβριήλ, έχουν επίσης και οι έμπειροι, Πάσαλιτς και Λαμπρόπουλος. Ο πρώτος με 9,2 πόντους και 4,8 ασίστ, ο δεύτερος με 12,1 πόντους και 5,5 ριμπάουντ μ.ο. Ο Ντουρέν, επίσης, από τη στιγμή που ήρθε κι έχοντας παίξει σε δύο αγώνες, έχει 16 πόντους μ.ο.

Ο Πανιώνιος, έχει θέμα στην άμυνα του, δεχόμενος 85,6 πόντους ανά παιχνίδι και ίσως στον αγώνα του Σαββάτου, παίξει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ, είχε αρκετές μέρες για να προετοιμαστεί. Και φυσικά, αν καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη, μακριά από τη Θεσσαλονίκη και πάει στο 4-5, μετά από εννιά αγωνιστικές, τότε μπορεί να κοιτάξει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...