Ποντένσε : “Δεν έχει σημασία να παίξουμε καλά, αλλά να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ”

Από thessports.com:Για την ήττα στο Λονδίνο από την Τότεναμ, αλλά και για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ μίλησε σε συνέντευξη του ο Ντανιέλ Ποντένσε, με τον Πορτογάλο εξτρέμ των Πειραιωτών να στέκεται σε κάποια λάθη που έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τα οποία κόστισαν στην ομάδα.
Πηγή: thessports.gr
Ποντένσε : “Δεν έχει σημασία να παίξουμε καλά, αλλά να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ”

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι σε αυτά τα ματς σημασία έχει μόνο η νίκη.

«Πράγματι σήμερα κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και είναι για εμάς ένα σπουδαίο μάθημα. Γιατί μπορεί να είσαι πάρα πολύ καλός να έχεις εξαιρετική απόδοση, να παίζεις πάρα πολύ καλά απέναντι σε τεράστιους αντιπάλους, όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους διευκολύνεις.

Είναι οι μικρές λεπτομέρειες, τα μικρά λάθη που κάναμε. Όμως και πάλι είναι ένα σημαντικό μάθημα, ότι όταν προηγείσαι με 2-1 απέναντι σε πολύ σημαντικές ομάδες, όπως είναι η Τότεναμ, αλλά και σε οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να μάθεις να κρατάς το αποτέλεσμα και να μην κάνεις τέτοια λάθη».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Να σκοράρουμε και να μη δεχτούμε γκολ. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει σημασία αν παίξεις καλά ή άσχημα, αλλά έχει σημασία να κερδίσεις».

Διαβάστε ακόμη...