Κι άλλη απάντηση από Μπέο

Από thessports.gr:Νέα απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε τόσο η ομώνυμη ομάδα της πόλης του, όσο και ο ίδιος από τον Ολυμπιακό και από τον Κώστα Καραπαπά.
Πηγή: thessports.gr
Κι άλλη απάντηση από Μπέο

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη:

Για την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και η ΠΑΕ Βόλος από τον Κώστα Καραπαπά: «Είναι ντροπή, δεν μπορούν να εμπλέκουν πόλεις και προσωπικότητες όταν χάνει βαθμούς ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ ή ο όποιος άλλος. Τι σχέση έχουμε εμείς όλα αυτά. Υπάρχει μια έπαρση, μια αλαζονεία που κάποιοι άνθρωποι, κι εγώ μέσα, την ανεχόμαστε. Αυτό που συμβαίνει έχει ξεφύγει. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι κυβερνήτες αυτής της χώρας. Δεν είναι έτσι. Δεν μπορεί το ισχυρό να επιβάλλεται με το έτσι θέλω. Εγώ δεν το δέχομαι. Αν θέλουν και θεωρούν ότι ο Βόλος ανήκει κάπου ας έρθουν να τον πάρουν αυτοί. Για να δουν ότι δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ. Αν θέλει ο Ολυμπιακός ας τον πάρει αυτός».

Για το μετοχικό καθεστώς της ΠΑΕ Βόλος: «Έχει ένα μικρό μετοχικό κεφάλαιο που δημιουργήθηκε από πολίτες της πόλης. Δεν έχει ανάγκη ο Βόλος να είναι κάτω από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή τον οποιονδήποτε. Και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πει αντίστοιχα πράγματα από τη στιγμή που ο Βόλος έφαγε πέντε γκολ στο Καραϊσκάκη. Ο Βόλος έχει γύρω στους 200-250 μετόχους. Από δύο μετοχές ο μικρότερος μέχρι τον πρόεδρο, τον κ. Σπυριδόπουλο, που έχει 1000-1500 μετοχές. Δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος, ο μεγαλύτερος μέτοχος ο κ. Σπυριδόπουλος είναι της τάξης του 8-12%».

Διαβάστε ακόμη...