Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΣ!

Από sdna.gr:Ένα γκολ του Παμλίδη έκανε την διαφορά στους Ζωσιμάδες, με τον ΠΑΣ να επικρατεί με 1-0 της Βέροιας σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, αλλά παραδόξως μόνο ένα γκολ. Υποθήκη πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα που κατάφερε να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ την πολύ αξιόμαχη Βέροια (1-0) σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες.
Πηγή: sdna.gr
Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΣ!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα που κυνήγησε με περισσότερες αξιώσεις το γκολ στο ξεκίνημμα, όμως ο Παντελάκης έσωσε πάνω στην γραμμή (12') την κεφαλιά του Κανούλα, ενώ το γκολ του ίδιου παίκτη λίγο αργότερα (18') ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΣ ήρθε στο 29ο λεπτό, όταν ο Μπλατσιώτης έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Παμλίδη, ο οποίος βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακα της Βέροιας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε με την έναρξη της επανάληψης (47'), όταν ο Νάουμετς με όμορφη ατομική ενέργεια και σέντρα ακριβείας σημάδεψε τον Παμλίδη, ο οποίος με ψύχραιμη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η αποβολή του Πασά με δεύτερη κίτρινη (61') άλλαξε τις ισορροπίες, με τον ΠΑΣ να αγγίζει το δεύτερο γκολ με φάουλ του Πίτου Γκαρσία, που πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως ο Χουτεσιώτης ήταν αυτός που κράτησε το 1-0 για τους Ηπειρώτες. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με εκπληκτική διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Μπλέτσα και Κανούλα (77') έκανε την ενέργεια της βραδιάς, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να κρατάει την νίκη που την φέρνει σε ευνοϊκή θέση για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Ζιούλης, Κάστρο (83' Λιάσος), Πίτου Γκαρσία, Καρτάλης, Ξύδας (67' Λέο), Νάουμετς (75' Νικολιάς), Παμλίδης.

Βέροια: Μπλτασιώτης, Ζούρκος Α., Πεταυράκης (46' Πασάς), Μανιώτης, Μουρατίδης, Πολύζος (79' Πέντα), Μπλέτσας, Ζούρκος Ν (67' Ταΐρης), Μεληκιώτης, Κανούλας, Σκαθαρούλης.

Διαβάστε ακόμη...