Άντε γεια για το τάκλιν Κοροβέση: «Όποιος τραυματίσει παίκτη μας θα φάει τάκλιν σε εμπορικό κέντρο»

Από sdna.gr : Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει η ατάκα-απειλή με αφορμή το τάκλιν «του μούλου, του πατσαβούρα Κοροβέση»: «Αν χτυπήσει παίκτη μας, μπορεί δεχθεί τάκλιν σε εμπορικό κέντρο».
Πηγή: sdna.gr
Άντε γεια για το τάκλιν Κοροβέση: «Όποιος τραυματίσει παίκτη μας θα φάει τάκλιν σε εμπορικό κέντρο»

Οι υποθέσεις Τζήλου, Μπίκα και άλλων που έπεσαν θύματα επιθέσεων παραμένουν ουσιαστικά ανεξιχνίαστες. Την ίδια ώρα, υπάρχουν υποψήφιοι... νέοι στόχοι καθώς όπως ακούγεται και στην διαδικτυακή εκπομπή «Άντε Γεια», ο Νίκος Κοροβέσης ή οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής τραυματίσει παίκτη του Ολυμπιακού μπορεί να δεχθεί κι εκείνος κάποιος τάκλιν σε... εμπορικό κέντρο.

Η κουβέντα είχε επίκεντρο το αντιαθλητικό τάκλιν που έκανε ο ίδιος ως πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ όπως επισημαίνεται, σε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, το προηγούμενο Σάββατο στο Καραϊσκάκη.

«Ο μούλος αυτός, η πατσαβούρα που έπρεπε να δεχθεί κόκκινη και κάνει τάκλιν υπό την ανοχή του κάθε μπινέ διαιτητή... Αν χτυπήσει κάποιον ποδοσφαιριστή μας, δε θα έχει συγγνώμες μετά. Μπορεί να δεχθεί κι εκείνος τάκλιν σε ένα εμπορικό κέντρο» ήταν ορισμένα από τα λόγια που ακούστηκαν.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή της Δευτέρας:

Διαβάστε ακόμη...