Χρέος Ολυμπιακού για ΣΕΦ

Από inpaok.com : Απλήρωτο παραμένει το μίσθωμα ολόκληρης της περσινής σεζόν για τη χρήση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σε έγγραφό της προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τον Αυγενάκη η πρώην διοίκηση του ΣΕΦ.
Πηγή: inpaok.com
Χρέος Ολυμπιακού για ΣΕΦ

Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη οφειλή, ύψους 520.000 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ, καθαρά 430.000 ευρώ) όπως αποκαλύπτει αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα.

Τα χρήματα αυτά αφορούν σε ολόκληρη τη μίσθωση για τη σεζόν 2018-19, ενώ για το εν λόγω έγγραφο και τη διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα στους αδελφούς Αγγελόπουλους και την απελθούσα διοίκηση του ΣΕΦ είναι ενήμερος και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ζήτησαν μείωση του μισθώματος κατά 30-35%, ωστόσο η τότε διοίκηση του Σταδίου αρνήθηκε και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ από την πλευρά της δεν κατέβαλε το ποσό της σύμβασης, με αποτέλεσμα η υπόθεση πλέον να βρίσκεται στα χέρια της ΕΕΑ.

Ενδιάμεσα πάντως μπορεί το θέμα να λυθεί αν ο Ολυμπιακός βρει τη «χρυσή τομή» με τη νέα διοίκηση του ΣΕΦ, όπου τοποθετήθηκε ακόμη ένα δικό της άτομο.

Όπως είναι γνωστό, νέα συντονίστρια διευθύντρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι από την περασμένη εβδομάδα η Χριστίνα Τσιλιγγίρη, τέως γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Τα σχόλια είναι περιττά…

Διαβάστε ακόμη...