«Επίθεση» Θεοδωρίδη σε Περέιρα!

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά του Μέλο Περέιρα ο Σάββας Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, χαρακτηρίζοντάς τον ως «νεκροθάφτη του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Πηγή: thessports.gr
«Επίθεση» Θεοδωρίδη σε Περέιρα!

Πιο αναλυτικά είπε:

«Ο Περέιρα δεν βγήκε από τα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ, εμένα με φοβάται γιατί ξέρω το ποιόν του. Πήρα τηλέφωνο τον Γραμμένο και μου είπε πως θα με πάρει τηλέφωνο για να βρεθούμε με τον Περέιρα, αλλά ακόμα με παίρνει.

Ο Περέιρα μαζί με τον Κοντονή και κάτι άλλους, είναι οι νεκροθάφτες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να φύγουν το γρηγορότερο δυνατόν και να έρθουν άλλοι καινούργιοι, με καλύτερη φήμη στην πατρίδα τους. Με τον Περέιρα δεν θα πάρει μπροστά το ποδόσφαιρο. Ως πότε θα πάει αυτή η ιστορία με τον κύριο Περέιρα; Να τα μαζέψει και να φύγει.

Δεν τον θέλουμε ρε παιδί μου. Πέντε εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού δεν τον θέλουν, έχει βρομίσει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να τρέχουμε στα δικαστήρια για να φύγει; Ξέρω πολύ καλά το ποιόν του, πάντα χάνεται με εμένα. Τα λέω αυτά, γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από κανέναν Περέιρα, το κυνηγητό που υφίσταται ο Ολυμπιακός το βλέπει ο κόσμος.

Όλα ξεκίνησαν από τον Κοντονή, μας πήραν Κύπελλο Ελλάδας με το έτσι θέλω γιατί βάλανε τον Σιδηρόπουλο. Να φύγει ο Περέιρα, να σωθεί το ποδόσφαιρο. Εμείς τον Περέιρα δεν τον θέλουμε, αν δεν φύγει δεν θα ησυχάσουμε. Μεροληπτεί υπέρ δύο ομάδων, το ποιες το ξέρει όλη η Ελλάδα, κερδίζουν συνέχεια πέναλτι κτλ.

Δεν αντέχεται αυτή η ιστορία με τη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από τη διαιτησία, τους πατάει όλους. Να ναι καλά ο πρόεδρός μας, που είναι δίπλα στην ομάδα όπως και οι φίλαθλοι μας. Μόνο ο Ολυμπιακός φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα. Αλλά αν έχεις τον Περέιρα και βάζει αυτούς τους διαιτητές που σφυρίζουν μόνο κατά του Ολυμπιακού, γιατί δεν έχω δει έναν να σφυρίζει υπέρ μας, πως θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο»;

Διαβάστε ακόμη...