Κούγιας εναντίον Απόλλωνα Λάρισας και Λαμίας

Το χθεσινό φιλικό 2-2 της Λαμίας με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου οι Φθιώτες δέχτηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις, στηλίτευσε ο Αλέξης Κούγιας, καλώντας Φούσεκ και Γραμμένο να ερευνήσουν και τα φιλικά της Παναχαϊκής.
Πηγή: thessports.gr
Κούγιας εναντίον Απόλλωνα Λάρισας και Λαμίας

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ:

Επιτέλους έχουν καταλάβει τι γίνεται εκεί στην Ε.Π.Ο., ο κ. Φούσεκ και οι λοιποί με τα φιλικά παιχνίδια συγκεκριμένων ομάδων της Football League στην Ελλάδα και το εξωτερικό;

Τους έχει ενημερώσει ο κ. Βακάλης, ο κολλητός του Γιάννη του Παπαδόπουλου;

Μου κάνει εντύπωση, πως ομάδες της Football League που δεν πήραν αδειοδότηση και έχουν αντιμετωπίσει δεκάδες προσφυγές για ασήμαντα ποσά και ενώ δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, έκαναν προετοιμασίες στο εξωτερικό, που κάθε προετοιμασία κοστίζει τουλάχιστον 50.000,00€.

Ειδικά στην γειτονιά μας στην Λάρισα στον Απόλλωνα Λάρισας, που πληρώνει με την σακούλα τα μαύρα ο Μιχάλης ο Αλβανός, προηγουμένως πλήρωνε πάλι με την σακούλα ο Τάκης Πολύζος, το έχουν ξεφτιλίσει το πράγμα και αφού με τα 14 ύποπτα παιχνίδια (την προηγούμενη χρονιά) κανείς δεν τους ενόχλησε από την Ε.Π.Ο. και από την Football League, οι δουλειές πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Τι να το κάνει το καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο η Λαμία, άλλο ένα φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας θέλει.

Να μην διαμαρτύρεται ο φίλος μου ο Πανουργιάς ο επαναστάτης, αλλά όποιος δει και τα δύο γκολ που έβαλε ο Απόλλωνας Λάρισας στο χθεσινό παιχνίδι στο 90’ και στο 93’ σε μία άμυνα Α’ Εθνικής, με ειδικούς παίκτες όμως, θα δικαιολογήσει την σημερινή μου τοποθέτηση.

Βλέπω όμως ότι και ο Βόλος του φίλου μου του Αχιλλέα κάθε χρόνο κάνει 2 φιλικά με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Φαίνεται ότι εκεί υπάρχει μέλι και στα φιλικά παιχνίδια δεν υπάρχει Sportradar.

Μακάρι να μπορούσαν να μιλήσουν ο Τεννές και ο Χάβος, ειδικά ο τελευταίος.

Στην Λάρισα υπάρχει omerta από τους δημοσιογράφους, ειδικά οι κ.κ. Τσούμαρης (εκπρόσωπος επικοινωνίας του Απόλλωνα Λάρισας), Ευθυμίου και Πετρωτός (ειδικοί στην ανάλυση του στοιχήματος) έχουν κάνει την απόλυτη μούγκα και ο ραδιοφωνικός σταθμός στο πατάρι του υπόδικου για το στοίχημα το μόνο που κάνει από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι πόλεμο στην ΠΑΕ ΑΕΛ και σε μένα προσωπικά, γιατί αναδεικνύω την βρωμιά και ο μόνος που ασχολείται σοβαρά με το θέμα είναι ο Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος και ελπίζω σύντομα θα υπάρχουν αποτελέσματα.

Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να αναδεικνύω το θέμα και να καταθέτω στις αρμόδιες αρχές αυτά που ήδη λέω.

Την παρούσα δημόσια ανακοίνωση μου την έχω αποστείλει και ως επιστολή τόσο στον κ. Φούσεκ, όσο στον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένο, όσο και στον πρόεδρο της Super League 2 και Football League κ. Λεουτσάκο και τους προκαλώ να κάνουν μία έρευνα για τα φιλικά παιχνίδια της Παναχαϊκής στο εξωτερικό και στα φιλικά παιχνίδια και σε όλα τα παιχνίδια που αναφέρω με την επιστολή μου (14 ύποπτα της προηγούμενης χρονιάς και σε όλα τα φιλικά της προηγούμενης χρονιάς και της φετινής) του Απόλλωνα Λάρισας.

Διαβάστε ακόμη...