«Μάθημα ενόψει ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Ο Σουρς αναφέρθηκε στην απώλεια βαθμών του Άγιαξ στην έδρα της Φίτεσε, αλλά και τον ευρωπαϊκό αγώνα που ακολουθεί με τον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
«Μάθημα ενόψει ΠΑΟΚ»


Ο Άγιαξ αναδείχτηκε ισόπαλος το Σάββατο στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Φίτεσε εκτός έδρας και πλέον οι παίκτες του Αίαντα στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τρίτης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Περ Σουρς παραδέχτηκε πως η ομάδα του θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν στο ματς με την Φίτεσε και αυτό πρέπει να γίνει μάθημα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική.

«Έπρεπε να νικήσουμε, είναι τρελό το ότι δεν τα καταφέραμε γιατί είχαμε ευκαιρίες. Όσο παίζουμε περισσότερα παιχνίδια μέσα στη σεζόν κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο θα αρχίσουν να γίνονται πιο αυτοματοποιημένα. Εάν συνεχίσουμε να δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τις ολοκληρώνουμε, ώστε να παίρνουμε τη νίκη.

Γι΄αυτό το λόγο και όσα έγιναν στο ματς με την Φίτεσε πρέπει να μας γίνουν μάθημα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ σημαντική. Είναι περίεργο το γεγονός πως πέρυσι φτάσαμε στα ημιτελικά του Champions League και τώρα πρέπει να παίξουμε δύο προκριματικούς γύρους. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη».

Διαβάστε ακόμη...