«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ανίτα»!

Από sdna.gr:Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βούρνον Ανίτα που θα μείνει άμεσα ελεύθερος από τη Λιντς.
Πηγή: sdna.gr
«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ανίτα»!

Το SDNA σας είχε αποκαλύψει πως ο Ολλανδός χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ενώ και ο γνωστός ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα με δηλώσεις του είχε επιβεβαιώσει τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές επισημαίνοντας πως είναι πιθανή μία μετακίνηση του πελάτη του στο τριφύλλι.

Σήμερα, δημοσίευμα από την Αγγλία έρχεται να προχωρήσει την υπόθεση υποστηρίζοντας πως ο Ανίτα που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπιέλσα για τη νέα σεζόν και θα αποχωρήσει άμεσα από το «Έλαντ Ρόουντ», είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Ανίτα έχει προτάσεις και από ομάδες της χώρας του, ωστόσο, οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν προχωρήσει πολύ και έτσι αναμένεται άμεσα να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από το τριφύλλι.

Ο Ανίτα φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Λιντς προκειμένου να μείνει ελεύθερος και η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει πως μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...