Σε μπελάδες ΜΠΑΤΕ και Λουντογκόρετς – Ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Απο thessports.gr: Συνεχίστηκε η δράση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε (10/7) με τον ΠΑΟΚ να έχει το δικό του ενδιαφέρον για τα παιχνίδια, αφού αν αποκλειστούν τρεις από τις Αστάνα, Σέλτικ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Λουντογκόρετς από την συγκεκριμένη φάση, θα μπει στους "ισχυρούς" στην κλήρωση της 22ης Ιουλίου.
Πηγή: thessports.gr
Σε μπελάδες ΜΠΑΤΕ και Λουντογκόρετς – Ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Δύσκολη προμηνύεται η ρεβάνς τόσο για την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, όσο και για την Λουντογκόρετς αφού τα αποτελέσματα τους στους αγώνες τους απέναντι σε Πιάστ Γκλίβιτσε και Φερεντσβάρος τους έβαλαν για τα καλά σε... μπελάδες.

Η ΜΠΑΤΕ θα πρέπει να ψάξει γκολ στην ρεβάνς στην Πολωνία, αφού έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Πιαστ. Το σκορ άνοιξε ο Πάρτζισεκ για τους Πολωνούς στο 36′ και ο Ντραγκούν έσωσε προσωρινά την παρτίδα με την ισοφάριση στο 64ο λεπτό.

Η Λουντογκόρετς έχασε με 2-1 στην Βουδαπέστη από την Φερεντσβάρος και πλέον θέλει μόνο νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση. Οι Ούγγροι έκαναν νωρίς το 1-0 με τον Ενγκουέν, ο Σβιέρτσοκ ισοφάρισε σε 1-1 αλλά ο Ζούμπκοφ έδωσε σημαντική νίκη στους πρωταθλητές Ουγγαρίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ :

Παρτιζάνι – Καραμπάγκ 0-0

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Πιάστ Γκλίβιτσε 1-1 (64′ Ντραγκούν – 36′ Πάρτζισεκ)

Σερίφ Τιρασπόλ – Σαμπούρταλο 0-3 (30′ Ρόλοβιτς, 67′ Κοχρεΐτζε, 71′ Κακουμπάβα)

Φερεντσβάρος – Λουντογκόρετς 2-1 (6′ Ενγκουέν, 65′ Ζούμπκοφ – 31′ Σβιέρτσοκ)

Διαβάστε ακόμη...