«Ακάλυπτη επιταγή 70.000 ευρώ της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το μίσθωμα στο ΣΕΦ»!

Από sdna.gr: Τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται επί των οικονομικών θεμάτων, με τη διοίκηση του ΣΕΦ να «σφραγίζει» ακάλυπτη επιταγή για το μίσθωμά του, ύψους 70 χιλιάδων ευρώ.
Πηγή: sdna.gr
«Ακάλυπτη επιταγή 70.000 ευρώ της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το μίσθωμα στο ΣΕΦ»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Live Sport», πρόκειται για ένα ποσό που αντιστοιχεί σε κάποια από τα οφειλόμενα ενοίκια της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να το πληρώσουν, η οποία όμως είναι ακάλυπτη και η διοίκηση του σταδίου αποφάσισε να προχωρήσει στο «σφράγισμά» της, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να πληρωθεί εντός 30 ημερών.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη επιταγή που έχει αποδειχθεί ακάλυπτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχει και ακόμη μία με το ίδιο οφειλόμενο ποσό, που δεν έχει καταβληθεί για τα ενοίκια στο ΣΕΦ. Για το ζήτημα αυτό, βέβαια, υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αφού παρά το γεγονός ότι υπήρξαν παρατάσεις για την αποπληρωμή του ποσού, η διοίκηση του γηπέδου αποφάσισε να κινηθεί πιο δραστικά.

Το πιο πιθανό σενάριο, βέβαια, φέρει την ΚΑΕ να πληρώνει κανονικά το ποσό των 140 χιλιάδων ευρώ. Το περιθώριο που έχει μπροστά της, όπως αναφέρθηκε, είναι 30 ημερών, ώστε να καλυφθούν οι δύο επιταγές και οι Πειραιώτες θέλουν να αποφύγουν οποιεσδήποτε νέες περιπέτειες.

Διαβάστε ακόμη...