«Χαστούκι» από ΑΣΕΑΔ στον Ολυμπιακό

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε, όπως αναμενόταν, να απορρίψει την προσφυγή του Ολυμπιακού για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League.
Πηγή: sdna.gr
«Χαστούκι» από ΑΣΕΑΔ στον Ολυμπιακό

 Ηχηρό «χαστούκι» από το ΑΣΕΑΔ στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν την εκδίκαση των δύο προσφυγών τους προς το συγκεκριμένο όργανο, όμως στην πρώτη... ηττήθηκαν. Συγκεκριμένα, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή των Πειραιωτών σχετικά με την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League και την επιθυμία του Ολυμπιακού να ακυρωθεί η τελευταία «στροφή» της Regular Season του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε ότι η ΚΕΔ τελούσε σε έλλειψη απαρτίας, αφού ο Στέλιος Συμεωνίδης απουσίαζε από την αίθουσα όταν ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής. Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει και είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή το SDNA, η ΕΟΚ κατέθεσε στο ΑΣΕΑΔ έγγραφο με υπογραφή όλων των αρχιδιαιτητών, το οποίο κρίθηκε και ως το κεντρικό αποδεικτικό στοιχείο στο ΑΣΕΑΔ.

Ως εκ τούτου, η προσφυγή του Ολυμπιακού απορρίφθηκε και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ακόμα μεγαλύτερα ζητήματα σχετικά με το αγωνιστικό τους μέλλον. Ουσιαστικά αυτή ήταν η τελευταία ελπίδα για τους Πειραιώτες και την προσπάθειά τους να ακυρωθεί η 26η αγωνιστική και τα πλέι-οφ, ενώ η συγκεκριμένη απόφαση και η νέα χαμένη δικαστική μάχη του συλλόγου επικυρώνει την βαθμολογία και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2.

Εδώ το κείμενο του SDNA που αποτέλεσε την... προαναγγελία για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ:

Διαβάστε ακόμη...