«Για δεύτερη σερί χρονιά στα ημιτελικά και αυτό σημαίνει πολλά»

Από superbasket.gr: Ικανοποιημένος από την νίκη-πρόκριση του Προμηθέα (68-76) ο Μάκης Γιατράς, με τον προπονητή των Πατρινών να κάνει αναφορά στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ αλλά και για την δεύτερη σερί πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά.
Πηγή: superbasket.gr
«Για δεύτερη σερί χρονιά στα ημιτελικά και αυτό σημαίνει πολλά»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το αν η ομάδα του εφησυχάστηκε στο παιχνίδι:

«Ήταν δύσκολο ματς από θέμα διαχείρισης. Οι έξι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι επαγγελματίες, έπαιξαν για τον κόσμο τους. Εμείς νομίζαμε ότι θα ήταν εύκολο, μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά νικήσαμε δίκαια».

Για την πρόκριση στα ημιτελικά, σχολίασε:

«Ο Προμηθέας για 2η σερί χρονιά είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει πολλά, αν και με αυτά που συμβαίνουν στο μπάσκετ, δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Μάκης Γιατράς ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, τα έδωσε όλα στο γήπεδο. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε για δεύτερη χρονιά στους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, νομίζω ότι δεν το έχει ξανακάνει επαρχιακή ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά τα καταφέραμε. Θα πρέπει όμως να βρεθεί μία λύση στο ελληνικό μπάσκετ, αντί να μαζέψουμε τον κόσμο, τον απομακρύνουμε»

Ενώ για το τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Ηλία Παπαθεοδώρου, απάντησε:

«Δεν ξέρω τις συνθήκες. Άλλο να ζεις από μέσα. Ο Ηλίας είναι εξαιρετικός προπονητής και έδειξε σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φύγεις από μία ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...