«Βράνιες, η χειρότερη από τις 18 μεταγραφές της Άντερλεχτ»

Από sdna: Στο... απόσπασμα στήνουν τον Όγκνιεν Βράνιες στο Βέλγιο, κάνοντας λόγο για την πιο αποτυχημένη μεταγραφή της Άντερλεχτ τον τελευταίο χρόνο, ενώ προαναγγέλουν την αποχώρησή του.
Πηγή: sdna.gr
«Βράνιες, η χειρότερη από τις 18 μεταγραφές της Άντερλεχτ»

Ο Βόσνιος στόπερ είναι... φευγάτος από την Άντερλεχτ καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να "δέσει" με την ομάδα των Βρυξελλών κι αποτελεί τον διακαή πόθο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της.

Σε αφιέρωμα της ιστοσελίδας «voetbalprimeur.be» μάλιστα αναδείχτηκε ως η χειρότερη από τις 18 μεταγραφές που έκανε η Άντερλεχτ τον τελευταίο χρόνο.

«Φυσικά πολλά ονόματα θα μπορούσαν να έχουν επιλεγεί σε αυτή την κατηγορία, αλλά στο τέλος ο Βράνιες είναι που παίρνει τον "τίτλο". Τα 3,2 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την αγορά του από την ΑΕΚ ήταν υπερβολικά. Ο Βράνιες δημιούργησε περισσότερες αρνητικές παρά θετικές εντυπώσεις. Μέσα στο γήπεδο ακολούθησε τη φήμη του ως επιρρεπή στις κάρτες και δεν πρόσφερε τίποτα. Έξω από το γήπεδο απασχόλησε με ένα φασιστικό τατουάζ και την υποστήριξη στους χούλιγκαν της παλιάς του ομάδας, της ΑΕΚ. Δεν κόλλησε με την Άντερλεχτ με κανέναν τρόπο, πήγε στη δεύτερη ομάδα και θα φύγει το καλοκαίρι, προς μεγάλη ανακούφιση των φίλων της Άντερλεχτ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη...