Στο «σφυρί» το προπονητήριο του ΠΑΟ

Από inpaok.gr: Σε μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση έχει προχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να έχει βγάλει προς πώληση το προπονητικό κέντρο της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
Στο «σφυρί» το προπονητήριο του ΠΑΟ

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Εθνοσπόρ», ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό αγοραστή για το «Γ. Καλαφάτης», το οποίο είχε αγοράσει από τον Γιώργο Τσακίρη το 2013, συμφωνώντας έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ για τις εγκαταστάσεις, καθώς και ένα παρακείμενο οικόπεδο 50 στρεμμάτων.

Οι λόγοι, που επιθυμεί ο Αλαφούζος να βγάλει στο «σφυρί» το προπονητήριο, είναι αφενός ο περιορισμός της οικονομικής «ζημιάς» από την αγορά του, αφετέρου το γεγονός, ότι στη ζώνη που βρίσκεται, δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα. Επαφές είχαν γίνει το τελευταίο εξάμηνο με την πλευρά του Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς να προχωρήσει η υπόθεση, παρότι ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» ανακοίνωνε ως τιμή πώλησης τα 6.5-7 εκατομμύρια ευρώ, τα μισά επί της ουσίας σε σύγκριση με την αγορά του.

Παράλληλα, στελέχη της ΕΠΟ είχαν εκφράσει επιθυμία να δουν τις εγκαταστάσεις για προπονήσεις της Εθνικής, αλλά απογοητεύτηκαν από την εικόνα, καθώς αυτή τη στιγμή χρειάζονται διορθωτικά έργα ύψους περίπου 300.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...