Χωρίς Κλάους ο ΠΑΣ στην Τούμπα!

Από paok24.com: Ασφαλώς και θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον η επιστροφή του Στέφανου Αθανασιάδη στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, τουλάχιστον στο φετινό πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς Κλάους ο ΠΑΣ στην Τούμπα!

Και αυτό γιατί ο Έλληνας επιθετικός δηλώθηκε από τον Γιάννη Πετράκη να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω κίτρινων καρτών στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, η οποία προγραμματίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 17:15.

Έτσι, εκτός και αν ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα συναντηθούν στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, ο Κλάους δεν θα τεθεί φέτος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στους "Ζωσιμάδες", στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Εκτός του Αθανασιάδη, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχθεί στην Τούμπα και χωρίς τους Τζημόπουλο και Νικολιά που επίσης δηλώθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εκτίσουν τις τιμωρίες τους, ενώ ο Σιόντης θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο από το εντός έδρας παιχνίδι των Ηπειρωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στις 26 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη...