Κάναντι για Κουλούρη και Ουάρντα!

Για την παρουσία της ομάδας του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι. Επιπλέον, ο Αυστριακός τεχνικός εξωτερίκευσε τις σκέψεις του τόσο για τον Ευθύμη Κουλούρη όσο και για τον Αμρ Ουάρντα.
Πηγή: paok24.com
Κάναντι για Κουλούρη και Ουάρντα!

Συγκεκριμένα, είπε:

Για το πώς βλέπει εκείνος τη βαθμολογία, με τον Ατρόμητο να είναι στην 1η θέση: «Είναι ένας καλός απολογισμός για εμάς. Ίσως πολλοί να μην το περίμεναν. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθούμε να κερδίζουμε συνεχώς πόντους».

Για το αν είναι τυχαίο ότι και πέρυσι ο Ατρόμητος έκανε πρωταθλητισμό και φέτος ξεκινάει το ίδιο και το αν είναι ίδια η συνταγή: «'Ηταν μία διαφορετική η περσινή σεζόν. Έγιναν πολλές μεταγραφές πέρυσι, ήρθε νέος προπονητής και καταφέραμε να κάνουμε μία καλή ομάδα, η οποία ανέβαινε όσο κυλούσε η σεζόν και να βγούμε στο τέλος στην Ευρώπη. Φέτος είναι κάπως διαφορετικό, γιατί υπήρχε ο κορμός από πέρυσι και, αν και είχαμε προβλήματα επιθετικά στην αρχή, γιατί έφυγαν οι Ντιγκινί και Ουάρντα, σιγά-σιγά η ομάδα βγάζει αυτό που έβγαζε πέρυσι».

Για το αν είναι αυτό που φαίνεται η βαθμολογία και το αν οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός είναι οι καλύτερες ομάδες φέτος: «Είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν για να πούμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ όπως είναι οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, ακόμα και ο Άρης. Κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά αυτό ρυθμίζεται. Δηλαδή το μεγάλο μπάτζετ, αρχίζει να φαίνεται. Κάθε χρονιά υπάρχει μία ομάδα έκπληξη και ελπίζω αυτή φέτος να είμαστε εμείς».

Για το αν θέλει να βγει Ευρώπη ή θέλει το κάτι παραπάνω:«Ναι, και φέτος ο στόχος είναι ο Ατρόμητος να επαναλάβει ό,τι έκανε και πέρυσι. Να είναι μέσα στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος. Φέτος ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονος, γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και ο Άρης. Εμάς ο στόχος μας είναι να φτάσουμε φέτος τους 45 βαθμούς και να είμαστε στην 5άδα και μέχρι να τους πιάσουμε θα είναι ο στόχος. Αν τους πιάσουμε, θα δούμε μήπως πάμε παραπάνω».

Για τον Κουλούρη και το ότι είναι το πρόσωπο του πρωταθλήματος: «Ο Κουλούρης ήταν ένας παίκτης γνωστός σε μένα και στην ομάδα μου. Τον είχαμε παρακολουθήσει πέρυσι και ξέραμε τι μπορεί να κάνει. Ξέραμε ότι χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Αυτά είπα και στον ίδιο όταν ήρθε στην ομάδα. Ο Ατρόμητος χρειάζεται τα γκολ του. Ο Κουλούρης είναι ένας παίκτης που το έχει το γκολ. Από την άλλη μέσα από τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο έχει γίνει ένας ενδιαφέρον παίκτης για την Εθνική. Από τη σχέση αυτή, κερδίζουν και οι δύο».

Για το ποιον θα επέλεγε ανάμεσα στον Κουλούρη ή τον Ουάρντα: «Δεν είναι θέμα επιλογής ανάμεσα στους δύο. Δεν είναι δικοί μας παίκτες. Είναι παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και ήρθαν δανεικοί σε εμάς. Αυτό που έχει σημασία είναι η εξέλιξη των παικτών μέσα από τη δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο και να μπορούν μέσα από την παρουσία τους σε μια ομάδα να εξελιχθούν και να γίνουν παίκτες ενός επιπέδου, που θα μπορούν ν' ανταποκριθούν σε άλλες απαιτήσεις».

Για το πώς η ομάδα του κατάφερε να πάρει τόσα πολλά από τον Ουάρντα, ενώ ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται: «Δεν θέλω ν' απαντήσω στην ερώτηση, γιατί ο Ουάρντα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Είναι και διαφορετικές οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει με πιο έντονη διάρθρωση. Δεν έχει να κάνει με τον προπονητή ή τον ποδοσφαιριστή, αλλά με την ίδια την ομάδα το πώς υποδέχεται έναν ποδοσφαιριστή. Εμείς δεχτήκαμε τον Ουάρντα όπως είναι. Μας βοήθησε πάρα πολύ, ήταν από τους σημαντικούς παίκτες που βοήθησαν τον Ατρόμητο να έχει την πετυχημένη περσινή σεζόν».

Για το αν γνωρίζει εάν έγινε οποιαδήποτε κρούση από την ΕΠΟ για ν' αναλάβει την Εθνική ομάδα: «Και εγώ το διάβασα στις εφημερίδες. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Είμαι αφοσιωμένος στον Ατρόμητο».

Για το αν έχει πριμ πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα κομμάτι του συμβολαίου και δεν θέλω να το αποκαλύψω».

Διαβάστε ακόμη...