Ο killer Κουλούρης οδηγεί στην κορυφή τον Ατρόμητο!

Από sdna.gr: Το καλύτερο φετινό παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας είχε την υπογραφή των Κουλούρη. Ο επιθετικός του Ατρομήτου έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγεί την ομάδα του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ο killer Κουλούρης οδηγεί στην κορυφή τον Ατρόμητο!

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές με το πέναλτι του Κουλούρη και το αυτογκόλ του Μουνάφο, όμως ο Αστέρας απάντησε με τους Βαλιέντε και Μανιά. Τελικά στο 87΄ ο Κουλούρης χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, έπειτα από ασίστ του Χατζηισαϊα.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Ο Ατρόμητος για να παραμείνει στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ και να πάρει διαφορά από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ο Αστέρας για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Το πρώτο 15λεπτο ήταν ανιαρό, με τους Αρκάδες να έχουν μια μικρή υπεροχή στην κατοχή, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν καταμέτρησε τελική ευκαιρία σε αυτό το διάστημα. Στη συνέχεια ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε χάρη στην άνοδο του Ατρομήτου που άρχισε να απειλεί και να χάνει τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Οι Περιστεριώτες από το 20΄ ως το 45΄ έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν τελικές και στο 42΄ άνοιξαν το σκορ με τον Κουλούρη, με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του Αθανασιάδη. Λίγο νωρίτερα ο Τσαμούρης αρνήθηκε πέναλτι του Άνχελ πάνω στον Μπρούνο.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ατρόμητο να προηγείται και τον Τόνσο να χάνει στο τέλος την ευκαιρία να ισοφαρίσει, στη μοναδική κλασική φάση του Αστέρα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακό και σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ του Βαλιέντε. Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς έγινε ροντέο, όμως ο Αστέρας βρέθηκε και πάλι πίσω από το λάθος του Μουνάφο που έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ομάδα της Αρκαδίας όμως, ήταν αποφασισμένη να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Περιστέρι και απάντησε άμεσα με τον Μανιά να κάνει το 2-2. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Κουλούρη, ο οποίος με κεφαλιά στο 87΄ έκανε το 3-2 και κράτησε στην κορυφή τον Ατρόμητο.

Διαβάστε ακόμη...