Από τα κομμωτήρια στα πεζοδρόμια για τον Λάζαρο

Από korakiagr.blogspot.gr: Και τι δεν ειπώθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και των συμβολαίων που φαίνεται να έχει υπογράψει σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Πηγή: korakiagr.blogspot.gr
Από τα κομμωτήρια στα πεζοδρόμια για τον Λάζαρο

Η ΑΕΚ που έκανε την προσφυγή στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών υποστηρίζει ότι δεσμεύει με συμβόλαιο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και για την περίοδο 2018/19. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με απαγόρευση μεταγραφών, να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής και διεκδικούν αποζημίωση 300.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του υποστηρίζει πως ο παίκτης ήταν ελεύθερος και περνώντας στην αντεπίθεση κατέθεσε κι αυτός προσφυγή ζητώντας από την Επιτροπή να τιμωρήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους!

Η ΑΕΚ παρουσίασε συμβόλαιο με τον Έλληνα διεθνή το οποίο είχε ημερομηνία 1/7/18.

Ο Ολυμπιακός το αμφισβήτησε και ο Χριστοδουλόπουλος κατέθεσε πως είχε υπογράψει το συγκεκριμένο έγγραφο στα τέλη Αυγούστου το 2016. «Ήταν απλά κάτι σαν «οδηγός» για τις αποδοχές μου αν έμενα την τρίτη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος.

Στο μεταξύ ένταση δημιουργήθηκε με την κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη ο οποίος ειρωνικά είπε για τον ποδοσφαιριστή: «Παρακαλώντας πήρε τηλέφωνο και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Και αν έχει ηθική, να πει δημοσίως ποιον έπαιρνε τηλέφωνο».
Ο Χριστοδουλόπουλος απάντησε: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα!! Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατ. μπάτζετ!».

Και να ήταν μόνο αυτά...

Κάποια στιγμή κατά τη αγόρευσή της η δικηγόρος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, ενοχλήθηκε από τις παρεμβάσεις που έκανε η δικηγόρος του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου. Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Έλλη Ρίζου: Οι κυρίες νομίζουν ότι βρίσκονται στο κομμωτήριο και δεν ακολουθούν καμία διαδικασία.

Λίνα Σουλούκου: Και κάποιες νομίζουν ότι βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.

Έλλη Ρίζου: Φαίνεται ξέρετε καλά από πεζοδρόμια για να τα αναγνωρίζετε».

Επίπεδο κάτω του μηδενός για όλους τους παρευρισκομένους που εκτέθηκαν στο Πανελλήνιο.

Διαβάστε ακόμη...