”Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του στον ΕΣΑΚΕ ο γκαρντ του Προμηθέα, Νίκος Γκίκας, μίλησε για την αναμέτρηση του Σαββάτου (27/1) απέναντι στον ΠΑΟΚ και στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την νίκη.
Πηγή: thessports.gr
”Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Αναλυτικά όσα ανάρτησε:

“Η αλλαγή του γύρου στην Stoiximan.gr Basket League, μας βρίσκει να παίζουμε και πάλι στην Πάτρα, αυτήν την φορά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς απέναντί μας θα βρούμε μια ιστορική και πολύ ισχυρή ομάδα. Παρόλα αυτά, εμείς παίζουμε στο «σπίτι» μας και θέλουμε τη νίκη και το θετικό αποτέλεσμα.

Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μαχητικοί και πιστοί στο πλάνο μας, τότε στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε. Φυσικά το μεγάλο μας «όπλο» θα είναι και ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μας και μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά θα είναι κουρασμένος, καθώς προέρχεται από ένα μακρινό ταξίδι και ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τενερίφη. Εμείς θα στοχεύσουμε στην όποια κόπωση έχει ο αντίπαλός μας, προσπαθώντας να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της πρεμιέρας στην Πυλαία. Και αυτό γιατί εκεί ενδεχομένως ο αντίπαλός μας να μην μας περίμενε, ενώ τώρα, πλέον, είναι και αυτός μια εντελώς διαφορετική ομάδα, ενισχυμένη και με καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες στις τάξεις της. Καλούς και ποιοτικούς παίκτες, όμως, έχουμε και εμείς στο ρόστερ μας, οπότε αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη, την οποία θα ευχαριστηθεί σίγουρα ο κόσμος.

Αν πετύχουμε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ, κάτι που είναι και ο βασικός μας στόχος, θα αποτελέσει μεγάλο αβαντάζ και ατού για εμάς για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όμως δεν θα έχει κριθεί κάτι οριστικά, καθώς το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Σε κάθε περίπτωση, ραντεβού το Σάββατο στο «Τόφαλος». Με σύμμαχο τον κόσμο μας, πάμε για την 8η φετινή μας νίκη”.

Διαβάστε ακόμη...