Προσφυγή του Πανιωνίου στο ΑΣΕΑΔ

Η ένσταση του Πανιωνίου για το παιχνίδι με την Κύμη απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, αλλά οι "κυανέρυθροι" θα καταθέσουν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.
Πηγή: sport24.gr
Προσφυγή του Πανιωνίου στο ΑΣΕΑΔ

Το... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Βasket League συνεχίζεται, καθώς ο "Ιστορικός" θα προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών με σκοπό να δικαιωθεί για την ένσταση που είχε καταθέσει.

Η ένσταση της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν έγινε δεκτή από τον Αθλητικό Δικαστή και ο Πανιώνιος ενημέρωσε πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, καθώς στη Νέα Σμύρνη θεωρούν πως 45'' πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ανανεώθηκε λανθασμένα το "24άρι". Ο Μπάρλος είχε αστοχήσει, η μπάλα δεν βρήκε στεφάνη, ο Σακελλαρίου προσπάθησε να "σώσει" την κατοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στους φιλοξενούμενους και ο ΜακΦάντεν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (75-77).

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA θα προσφύγει άμεσα στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών κατά της σημερινής (8/12/2017) απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ και την απόρριψη της ένστασης που είχε κατατεθεί στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης με την Κύμη.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA".

Διαβάστε ακόμη...