Επιστρέφει στον Άρη ο Μποχωρίδης!

Από basketplus.gr: Ο Παναθηναϊκός Superfoods αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη και την ομάδα που τον ανέδειξε.
Πηγή: basketplus.gr
Επιστρέφει στον Άρη ο Μποχωρίδης!

Πλέον, η επιστροφή του νεαρού γκαρντ στο «Nick Galis Hall» είναι πολύ κοντά, καθώς ο Παναθηναϊκός Superfoods αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει και να του επιτρέψει να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η συγκεκριμένη απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ και των συνεργατών του προήλθε τόσο από προτίμηση του Ισπανού τεχνικού στον Γιώργο Καλαϊτζάκη ως τελευταίο παίκτη στην ιεραρχία των γκαρντ, καθώς και από την θέληση του Μποχωρίδη να βρει χρόνο συμμετοχής και ενεργό αγωνιστικό ρόλο.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο κομμάτι, ήταν ήδη εμφανές από το καλοκαίρι και από τα φιλικά προετοιμασίας (που έλειπαν οι διεθνείς) πως ο Τσάβι Πασκουάλ ήθελε να δώσει χρόνο και χώρο στον νεαρό Καλαϊτζάκη, για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη και θεωρεί πως είναι το... μέλλον στη θέση των «πράσινων» γκαρντ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχασε την θέση του στην ιεραρχία των παικτών στο «1» και είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με τον 23χρονο γκαρντ να μετρά μόλις δύο συμμετοχές και δέκα συνολικά λεπτά στη φετινή Stoiximan.gr Basket League.

Έτσι, ο Μποχωρίδης έκρινε πως χρειάζεται χρόνο συμμετοχής στην ηλικία που βρίσκεται και πως αυτό δεν θα συμβεί στον Παναθηναϊκό Superfoods, παίρνοντας την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 μέχρι το 2014.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις, με τον Άρη να... ενισχύεται σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Stoiximan.gr Basket League και Champions League και τον Παναθηναϊκό Superfoods να «αδειάζει» μία θέση ώστε να βοηθήσει στην εξέλιξη και την πρόοδο του Καλαϊτζάκη.

Διαβάστε ακόμη...