Σταματάει το μπάσκετ ο Πέτγουεϊ!

Από sdna.gr: Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και η απόδοσή του στο ντέρμπι έκανε τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να πάρει... ξανά την απόφαση για να σταματήσει το μπάσκετ.
Πηγή: sdna.gr
Σταματάει το μπάσκετ ο Πέτγουεϊ!

Δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ήταν φανερά απογοητευμένος, από την ήττα αλλά και την εμφάνισή του.

Τα ξημερώματα της Κυριακής μέσω twitter έκανε γνωστό πως θα σταματήσει το μπάσκετ, κάτι που είχε ανακοινώσει και πέρυσι ωστόσο το καλοκαίρι συμφώνησε με τον Άρη.

Αυτή τη φορά ο Πέτγουεϊ φαίνεται πως το πήρε απόφαση, γράφοντας: «Αν δεν μπορώ να συνεισφέρω στο παρκέ, είναι ώρα να σταματήσω το μπάσκετ. Σέρνομαι, τώρα παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ για το καλό της ομάδας μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και προπονητές, που είχα σε όλη την καριέρα μου και όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα σε όλη μου την ζωή για το γεγονός ότι μου έδωσαν μία ευκαιρία. Ήθελα και στην τελευταία μου απόφαση να είμαι πετυχημένος. Είμαι ευγνώμων για όλες τις καλές στιγμές στο μπάσκετ. Και είχα ορισμένες σπουδαίες στιγμές. Κυρίως όταν οι διαιτητές μου φέρονται σαν να είμαι... ρούκι, να μου σφυρίζουν όταν αναπνέω πάνω σε έναν άλλο, είναι ώρα να φεύγω. Παράλληλα οι πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Ντέιβιντ Λόγκαν και Μαρκίζ Χέινς, προσπάθησαν να κάνουν τον Πέτγουεϊ να χαλαρώσει με τον φόργουορντ του Άρη να απαντάει: «Αυτή η καταραμένη σεζόν το 2015 με γαμ... Ωστόσο το λάθος ήταν δικό μου».

Διαβάστε ακόμη...