Μόνο με θαύμα θα κατέβει ο Παναθηναϊκός

Από gazzetta.gr : Μετά τις γυναίκες και οι άνδρες του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να κατέβουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα, εκτός αν υπάρξει κάποιο θαύμα.
Πηγή: gazzetta.gr
Μόνο με θαύμα θα κατέβει ο Παναθηναϊκός

Το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν δύο θαύματα, προκειμένου να γλιτώσει τον εξευτελισμό, γιατί όπως και να το κάνουμε εξευτελισμός είναι το να μην κατεβάσει ομάδες σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Το πρώτο στις γυναίκες δεν έγινε και οι «πράσινες» που έχουν κατακτήσει και τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία του αθλήματος δεν θα αγωνιστούν στην Α1, μια απουσία που σίγουραμ μόνο πιο φτωχό κάνει το πρωτάθλημα.

Όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να γίνει ούτε το άλλο, καθώς όσες πόρτες και αν έχουν χτυπήσει οι άνθρωποι που έτρεχαν τα τελευταία χρόνια, είναι όλες κλειστές. Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο και μόνο αν υπάρξει τελικά αυτό το θαύμα η ομάδα Θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Volley League.

Και όλα αυτά για 30 με 40.000 ευρώ, καθώς αυτό ήταν το ποσό που αρχικά χρειαζόταν προκειμένου να πάρουν οι... πράσινοι την άδεια, ενώ και το μπάτζετ για μια αξιοπρεπή πορεία είχε βρεθεί. Τελικά όσο και αν φαίνεται μικρό αυτό το ποσό, ειδικά για ανθρώπους που έχουν οικονομική επιφάνεια, όπωε φαίνεται δεν βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να γράψει ακόμα μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του.

Του χρόνου σε Α2

Αν τελικά όπως όλα δείχνουν δεν κατέβει στο πρωτάθλημα, τότε την φετινή χρονιά δεν θα παίξει πουθενά και την επόμενη θα αγωνιστεί στην Α2.

Διαβάστε ακόμη...