Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ατρομήτου

Από arenafm: O Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι ο Νταμίρ Κάναντι θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας για την νέα σεζόν με τον Αυστριακό να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις.
Πηγή: arenafm.gr
Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ατρομήτου

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Facebook, ο Αυστριακός τεχνικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Χαιρετώ όλους τους φιλάθλους του Ατρόμητου και είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην οικογένεια της ομάδας. Θέλω να γνωρίσω τον Ατρόμητο καλύτερα και να τον φτάσουμε ψηλά με σκληρή δουλειά για να πετύχουμε όλους τους αγωνιστικούς μας στόχους», τόνισε ο 47χρονος νέος προπονητής των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι νέος προπονητής μας είναι ο Νταμίρ Κάναντι (Damir Canadi) και τον καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στην οικογένεια του «αστεριού»!

Γαλουχημένος με τη ποδοσφαιρική φιλοσοφία που την χαρακτηρίζει το θετικό μέταλλο, η θέληση για τη νίκη, η πειθαρχία και η σωστή αντίληψη ο Aυστριακός τεχνικός υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Βρήκα πολύ καλή ατμόσφαιρα και συνάντησα ανθρώπους με καλή προαίρεση και όνειρα για την ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο, νιώθω ότι μπορώ να γίνω αμέσως μέλος της οικογένειας του και πιστεύω ότι με τις συνθήκες που υπάρχουν θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Σύνθημα μας θα είναι δουλειά 100% από την πρώτη ημέρα».

Γεννημένος στις 5 Μαϊου 1970 στη Βιέννη, ο Νταμίρ Κάναντι έρχεται στην ομάδα μας κυριολεκτικά on fire καθώς τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ανελλιπώς στο αυστριακό ποδόσφαιρο με ιδιαίτερη επιτυχία.

Κορωνίδα, η θητεία του στην Αλτάχ (Altach) την οποία ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2013 και την οδήγησε αρχικά στην άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία και εν συνεχεία στην 3η θέση και στην πρώτη ευρωπαϊκή έξοδο της ιστορίας της στο Europa League.
Τη απελθούσα πια περίοδο 2016-17 άφησε τον Νοέμβριο τον πάγκο της Αλτάχ καθώς μεταπήδησε στη Ραπίντ Βιέννης. Μέχρι εκείνη την στιγμή η Αλτάχ ήταν 1η στη βαθμολογία μετά από 20 αγωνιστικές με 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

 

Διαβάστε ακόμη...