Κούγιας: Ντροπή σε Γιάννενα και Κέρκυρα!

Από gazzetta.gr:Οργισμένος παρουσιάστηκε μετά την λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Αλέξης Κούγιας που με δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον Χριστοβασίλη, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρας!
Πηγή: gazzetta.gr
Κούγιας: Ντροπή σε Γιάννενα και Κέρκυρα!

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της Λάρισας έχει ως εξής:

«Σήμερα όποιος αγαπάει το καθαρό ποδόσφαιρο είτε είναι οπαδός των μεγάλων είτε των δικών μας θα πρέπει να νιώθει θλίψη. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη φαρσοκωμωδία. Παίξαμε με την πιο καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα που εχει στο πετσί του έναν υποβιβασμό. Η ομάδα μου έχει προγραμματιστεί να υποβιβαστεί.

Σήμερα ο ΠΑΣ με την Κέρκυρα έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια fair play στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άφησα στον Χριστοβασίλη την πιο καθαρή ομάδα και αυτό που εκανε σήμερα και την προηγούμενη εβδομάδα είναι κατάπτυστο. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα και στην Ελλάδα και στο ποδόσφαιρο όπου υπάρχουν εισαγγελείς.

Να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο. Όσοι νομίζουν ότι θα καταφέρουν να ρίξουν την ομάδα να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστεί! Αυτούς τους τύπους δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Με ποιες ομάδες θα κάνουμε πρωτάθλημα με 14 ομάδες; Με αυτές; Ντροπή στα Γιάννενα και στην Κέρκυρα που έχουν στοχοποιήσει την ΑΕΛ. Κάνω έκκληση στον Υπουργό να τελειώσει όλο αυτό!»

Διαβάστε ακόμη...