Κινδυνεύει με τιμωρία ο Μπεργκ!

Απο novasports.gr : Ο Μάρκους Μπεργκ κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω της καταγγελίας εναντίον του από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: novasports.gr
Κινδυνεύει με τιμωρία ο Μπεργκ!

Οι «πράσινοι», είχαν καταγγείλει τον Καρανίκα των Ηπειρωτών για αγκωνιά στον Σουηδό επιθετικό στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων, με τον παίκτη του ΠΑΣ να τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, η ομάδα της Ηπείρου απάντησε καταγγέλοντας και αυτήν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τον Μπεργκ για χτύπημα στον Καρανίκα στην ίδια φάση.

Έτσι, όπως αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, δεν αποκλείεται ο Μπεργκ να κληθεί σε απολογία από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, κινδυνεύοντας έτσι να τιμωρηθεί με δύο ή και τρεις αγωνιστικές.

Μετά το ματς της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο και ακολούθως Βέροια, Ηρακλή και Ολυμπιακό στην Σούπερ Λιγκ. Έτσι, αν η υπόθεση εκδικαστεί μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου και ο Μπεργκ τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, θα απουσιάσει από το ντέρμπι «αιωνίων». Ο Παναθηναϊκός, αναμένεται να ζητήσει την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης Δευτέρα ή Τρίτη, έτσι ώστε πιθανή τιμωρία να ξεκινήσει από το ματς Κυπέλλου και ο παίκτης να δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη...