«Αστείο το πώς χάλασε η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μιλάει για όλα στο SDNA! Αποκαλύπτει πώς χάλασε στο παρά πέντε η μεταγραφή του, στάζει μέλι για τον νέο Παναθηναϊκό και δηλώνει με νόημα: «Ο Στραματσόνι και ο Αλαφούζος με ήθελαν».
Πηγή: sdna.gr
«Αστείο το πώς χάλασε η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ήταν το φετινό καλοκαίρι η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας. Ο Αντρέα Στραματσόνι τον ήθελε πολύ, ο ίδιος ο Κροάτης αμυντικός επιθυμούσε όσο τίποτε άλλο την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά η στροφή των «πρασίνων» στον Κρίστοφερ Σαμπά «φρέναρε» την υπόθεση.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Σίλντενφελντ είχαν φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο, αλλά την τελευταία στιγμή «πάγωσαν». Μιλώντας στο SDNA ο «Σίφο» εξέφρασε την απορία του για την αρνητική εξέλιξη των επαφών, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε από τη μεριά του, όπως γράφτηκε στον Τύπο.

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έγινε. Δεν είχαμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά είχαμε φτάσει τις συζητήσεις σε πολύ προχωρημένο επίπεδο εδώ και ένα μήνα. Την τελευταία στιγμή όμως ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολιτική και προτίμησε τελικά μία άλλη επιλογή. Αυτό το γνωρίζω περίπου μία εβδομάδα και κάτι. Δεν είναι αλήθεια ότι ζήτησα περισσότερα χρήματα. Τα είχα κανονίσει όλα με τον πρόεδρο της Ντινάμο για να φύγω. Τον σέβομαι και με σέβεται. Δεν ήταν από τη μεριά μου το πρόβλημα που προέκυψε. Ήταν από τη μεριά του Παναθηναϊκού», τονίζει στο SDNA ο Σίλντενφελντ.

Ο 31χρονος Κροάτης αμυντικός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ πρόσθεσε πως τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Αντρέα Στραματσόνι είχαν εκφράσει πραγματικό ενδιαφέρον για να τον φέρουν και πάλι στον σύλλογο, χαρακτηρίζοντας «αστεία» την εξέλιξη της υπόθεσης, από τη στιγμή που και ο ίδιος ήθελε να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

«Με τον Παναθηναϊκό είχαμε πολλές συζητήσεις. Είχαμε ξεκινήσει από τον χειμώνα την πρώτη φορά και τώρα το καλοκαίρι ήταν η δεύτερη. Είναι αστείο, τι να πω. Αγαπάω τον Παναθηναϊκό, ήθελα να έρθω, με ήθελε πολύ ο προπονητής και ο πρόεδρος, αλλά τελικά δεν έγινε. Έτσι είναι αυτά», αναφέρει ο Σίλντενφελντ.

Όσον αφορά το μέλλον του, αυτό είναι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Όπως υποστήριξε στο SDNA ο «Σίφο» δεν κρατάει κανένα παράπονο από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως ήδη μίλησε με τον Σαμπά, στον οποίον λογικά θα καταλήξουν οι «πράσινοι» για το κέντρο της άμυνας.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Παναθηναϊκό. Έχω μιλήσει με τον Σαμπά, τον οποίο γνωρίζω. Μάλιστα όταν θα έρθω στην Αθήνα θα τον συναντήσω. Εγώ παραμένω τώρα στην Ντινάμο. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξει κάτι άλλωστε. Συνεχίζω εδώ. Έχουμε να παίξουμε και στο Champions League τη φετινή σεζόν», σχολίασε ο Σίλντενφελντ.

Παράλληλα ο «Σίφο» πρόσθεσε πως δεν θα έρθει τελικά στην Ελλάδα τη Δευτέρα, όπως είχε αρχικά ακουστεί: «Όχι δεν έρχομαι αύριο. Είχαμε σκοπό να ερχόμασταν με την οικογένειά μου για διακοπές τη Δευτέρα, αλλά τελικά θα πάμε κάπου αλλού. Δεν είχε να κάνει πάντως με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος ο Σίλντενφελντ έκανε και το δικό του σχόλιο για τη φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας τη σωστή δουλειά του Αντρέα Στραματσόνι και την πεποίθησή του ότι οι «πράσινοι» μπορούν φέτος να διεκδικήσουν στα ίσια τον τίτλο.

«Είδα τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι. Ο Στραματσόνι έχει κάνει καλή δουλειά στην ομάδα, η οποία βελτιώνεται και γίνεται συνεχώς καλύτερη. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε σύλλογο στην Ελλάδα και να διεκδικήσει τον τίτλο».

Διαβάστε ακόμη...