«Θρύλοι ο ΠΑΟΚ και ο Μπάνε!»

Από inpaok.com: Αποθέωσε τον Μπάνε Πρέλεβιτς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη Συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη της ομάδας του στο PAOK SPORTS ARENA, ενώ παράλληλα εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον ΠΑΟΚ κι όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ.
Πηγή: inpaok.com
«Θρύλοι ο ΠΑΟΚ και ο Μπάνε!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Πριν το παιχνίδι, γνωρίζαμε, ότι οι Βασιλειάδης και Σχορτσιανίτης δεν θα αγωνίζονταν, κάτι που άλλαξε το πλάνο που είχαμε ετοιμάσει. Είχαμε σοβαρή αντιμετώπιση στο παιχνίδι, κι είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό. Δώσαμε λεπτά σε όλους τους παίκτες μας. Οι δύο νέοι παίκτες μας βοήθησαν πολύ, αλλά θα βοηθήσει και τους ίδιους αυτό στην προσαρμογή τους στην ομάδα.

Το κλειδί ήταν η πίεση πάνω στην μπάλα. Έχουμε πολύ σεβασμό για αυτή την ομάδα, άλλωστε στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ άξιζε ο ΠΑΟΚ τη νίκη. Πριν το παιχνίδι δεν ήμουν απόλυτα ήρεμος για το λόγο αυτό, αλλά είχαμε την σωστή προσέγγιση κι έτσι κερδίσαμε. Θαυμάζω την οικονομική θυσία του Γιαννακόπουλου στη μεταγραφική περίοδο και πρέπει να το εκτιμήσουμε όλοι στην ομάδα.»

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς:

«Είμαστε φίλοι από 5 χρονών, είναι θρύλος. Η φιλία μας είναι από τις πιο σημαντικές στο χώρο. Αυτό που κάνει στον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο, τον σέβομαι κι εύχομαι κάθε επιτυχία. Έχει πετύχει τόσα πολλά στην καριέρα του, είναι απίστευτο να πετύχει κανείς όλα αυτά που ο Μπάνε. Μεγάλωσα με την αντιπαλότητα του ΠΑΟΚ με τον Άρη κι έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ.»

Διαβάστε ακόμη...