Ο Κακαρούδης, ο Λιάπης και τα... χαμόγελα

Από contra.gr: Η "γλυκιά" "γεύση" που άφησε η εμφάνιση των Κακαρούδη και Λιάπη στον αγώνα κόντρα στην Βαλένθια και το κλίμα που έχει αντιστραφεί τελείως στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Αρη. Διαβάστε αναλυτικά
Πηγή: contra.gr
Ο Κακαρούδης, ο Λιάπης και τα... χαμόγελα

Η νίκη επί της Βαλένθια έχει λειτουργήσει ως το καλύτερο... φάρμακο για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Αρη. Το κλίμα μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τους "κίτρινους" δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, ειδικότερα από την στιγμή που με αυτό χάνεται ο στόχος της εισόδου στην τετράδα του πρωταθλήματος (στην κανονική περίοδο). Πλέον στον "Δικέφαλο" έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Βαλένθια, έχουν "επιστρέψει" τα χαμόγελα.

Στους "ασπρόμαυρους" ξέρουν πως η νίκη κόντρα στους Ισπανούς μπορεί να μην "φέρει" την πρόκριση (ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει αλλά για να προκριθεί εκτός από το "διπλό" κόντρα στην Λιμόζ, πρέπει η Ολντενμπουργκ να κερδίσει εκτός έδρας την Βαλένθια), αλλά στον "Δικέφαλο" στέκονται στο ότι η ομάδα "αντέδρασε" ιδανικά μετά την κακή ήττα από τον Αρη, στο ότι κέρδισε την Βαλένθια που είναι αήττητη στην Ισπανία έχοντας νικήσει τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και στο ότι το σύνολο του Μαρκόπουλου τα κατάφερε δίχως τους Βασιλειάδη (πρόβλημα στο πέλμα) και Δέδα (είχε ενοχλήσεις στο γόνατο).

Γενικώς στον ΠΑΟΚ με αφορμή το ματς της Τετάρτης (3/2), λένε μεταξύ άλλων πως... "όταν παίζουμε όπως πρέπει σε άμυνα και επίθεση, μπορούμε να κάνουμε πολλά".

Αρεσε η παρουσία των Κακαρούδη και Λιάπη

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην Βαλένθια, στον "Δικέφαλο" έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τους Κώστα Κακαρούδη και Μιχάλη Λιάπη. Ο πρώτος σε 17 λεπτά συμμετοχής είχε επτά πόντους και ήταν αυτός που έδωσε ώθηση στον "Δικέφαλο" προκειμένου οι "ασπρόμαυροι" να αρχίσουν να σκέφτονται πως μπορούν να κερδίσουν τους -δυνατούς- Ισπανούς. Ο Ελληνας φόργουορντ διαμόρφωσε το 21-19, το 26-19 (με τρίποντο) αλλά και το 28-22 και ήταν πολύ καλός και άκρως θετικός πριν επιστρέψει στον πάγκο.

Οσο για τον Λιάπη; Ο νεαρός έπαιξε 13 λεπτά πετυχαίνοντας τέσσερις πόντους και στον ΠΑΟΚ στέκονται στην αμυντική του προσφορά. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει αρκετά στον "Δικέφαλο" στο συγκεκριμένο κομμάτι σύμφωνα με τα όσα λένε στους "ασπρόμαυρους" και είχε δύο κλεψίματα στο ματς της Τετάρτης (3/2) κόντρα στους Ισπανούς.

Διαβάστε ακόμη...