«Θα ξαναγίνει στη Σύρο το Final 4»

Από arenafm.gr: Ο Παντελής Ταρνατώρος, πρόεδρος της βόλεϊ λιγκ μίλησε στον Arena fm για την αναβολή του Final 4 του League Cup στη Σύρο, λόγω της απεργίας των ναυεργατών και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Θα ξαναγίνει στη Σύρο το Final 4»

«Ανεβλήθη το final 4 του League Cup και η απόφαση πάρθηκε χτες αργά το βράδυ. Αρχικά είχε βρεθεί λύση και οι ομάδες θα έφευγαν με ένα πλοίο από το Λαύριο, όμως τελικά δε θα γίνει ούτε αυτό. Μας είχαν πει ότι η απεργία των ναυτεργατών θα ήταν 27-28 Ιανουαρίου, όμως τελικά την έκαναν διαρκείας. Έχουμε πλέον πρόβλημα σοβαρό με τις ημερομηνίες, γιατί έχει προετοιμασία και η Εθνική.

Αναγκαστικά λοιπόν και με μεγάλη λύπη, διότι ετοιμάσαμε και τουρνουά νέων και πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, αναβλήθηκε το Final 4.

Κατά 95% θα ξαναγίνει στη Σύρο, αφού οι άνθρωποι έχουν κάνει προετοιμασίες και έξοδα. Εξαρτάται βέβαια και πότε θα σταματήσουν οι απεργίες των πλοία.

Πρέπει να βρούμε μια ημερομηνία μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό. Κρίμα γιατί θα γινόταν μια μεγάλη γιορτή. Ελπίζω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.»

Διαβάστε ακόμη...