Ο Τζόουνς και ο... αγαπημένος του ΠΑΟΚ

Aπό contra.gr: Ο Μάικ Τζόουνς δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ και ο άλλοτε καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου" έδειξε την αγάπη του προς τους "ασπρόμαυρους" με μια ιδιαίτερη φωτογραφία που "ανέβασε".
Πηγή: contra.gr
Ο Τζόουνς και ο... αγαπημένος του ΠΑΟΚ

Στην καρδιά του Μάικ Τζόουνς ο ΠΑΟΚ... Ο άλλοτε καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου" ανήμερα των Χριστουγέννων "ανέβασε" μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά ένα πανό και να γράφει: "Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ". Αριστερά μάλιστα υπήρχε μια φωτογραφία του από την εποχή που έπαιζε στον "Δικέφαλο".

Πρωταγωνιστής στο ματς με τον Αρη

Ας θυμηθούμε τι εστί Τζόουνς... Εχει το παρατσούκλι "μωρό του ελαφιού", είχε παίξει στον ΠΑΟΚ την σεζόν 1988-89 και ήταν πρωταγωνιστής σε μια ιστορική νίκη απέναντι στον Αρη. Ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει τους "κίτρινους" με 81-78 και "έσπασε" το αήττητο 80 αγώνων που είχαν αυτοί (είχαν να ηττηθούν από τις 2 Μαρτίου του 1985). Οι επιδόσεις του Τζόουνς; Πέτυχε 30 πόντους και "κατέβασε" 14 ριμπάουντ.

Τα... ναρκωτικά και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ που τον τίμησε

Με τον ΠΑΟΚ δεν τα βρήκε στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του, μετακόμισε στον Αρη και στις 24 Απριλίου 1990 συνελήφθη σε έφοδο που έκαναν στο σπίτι του άνδρες δίωξης ναρκωτικών την ώρα που κοιμόταν και κατηγορήθηκε για κατοχή 32 γραμμαρίων χασίς. Ο Τζόουνς πάντως δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ...

Είδε τους ανθρώπους των "ασπρόμαυρων" όταν ο "Δικέφαλος" έπαιξε στην Κύπρο το 2006 (για το ματς με την ΑΕΛ) και το 2009 (σε τουρνουά) ενώ προσπάθησε δίχως επιτυχία να έρθει στη χώρα μας το 2012 για αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς λόγω των κατηγοριών για τις απαγορευμένες ουσίες, του απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα. Το 2014 όμως ήρθε στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τον Παναθηναικό και τιμήθηκε από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ.

Οταν είχε μιλήσει στο Contra.gr

Ο Τζόουνς πριν φτάσει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τους "πράσινους" προκειμένου να τιμηθεί από τον ΠΑΟΚ, είχε μιλήσει στο Contra.gr. Μεταξύ άλλων είχε πει: "Επαιξα μόνο μία σεζόν στον ΠΑΟΚ. Εχω αγωνιστεί στην Ορτέζ, στην Μπαρτσελόνα αλλά και σε άλλες ομάδες, όμως στον ΠΑΟΚ η μεγάλη διαφορά είναι πως μου έδειξαν σεβασμό. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αγαπώ τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ". Οσο για το ότι δεν παρέμεινε στον "Δικέφαλο" και μετακόμισε στον Αρη; "Ηταν μεγάλο λάθος", ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη...