Ο Φινλανδός Γκεστράνιους σφυρίζει στην Γερμανία

Από paokfc.gr: Έναν παλιό του γνώριμο θα βρει στην Γερμανία ο Δικεφάλος, στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Πηγή: paokfc.gr
Ο Φινλανδός Γκεστράνιους σφυρίζει στην Γερμανία

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε άρχοντα της αναμέτρησης τον Φιλανδό Γκεστράνιους. Διαβάστε για το...Aσπρόμαυρο παρελθόν.

Ο 37χρονος ρέφερι γεννήθηκε στο Πάργκας της Φινλανδίας και το κανονικό του επάγγελμα είναι τεχνικός εργαστηρίου. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους διαιτητές της χωράς του και είναι πολύ έμπειρος καθώς παρά την ηλικία του έχει σφυρίξει σε περισσότερα από 150 παιχνίδια στην καριέρα του.

Από το 2009 μπήκε στις λίστες της FIFA και έγινε πλήρως διεθνής το 2011. Ντεμπούτο στο Europa League πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2009 σε μία αναμέτρηση για τον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης μεταξύ της Τρανς Νάρβα και της Ρούνταρ Πλιέβλια.

Θα είναι η δεύτερη φορά που θα βρει τον ΠΑΟΚ στο δρόμο του, καθώς ο Γκεστράνιους είχε σφυρίξει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ντιναμό Μινσκ στις 18.09.2014 όταν ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με το ευρύ 6-1 των Λευκορώσων στην Τούμπα. Αυτό ήταν και το πρώτο του παιχνίδι σε φάση ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.Φέτος σφύριξε για την ίδια φάση το Σεντ Ετιέν-Ντνίπρο.

Βοηθοί του στην αναμέτρηση του Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Πέτερ Αραβίρτα και Μίκκο Αλακάρε, συμπληρωματικοί οι Άντι Μουνούκα και Ντένις Αντάμο και τέταρτος ο Γιούκα Χονκάνεν. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κύπριος Κώστας Καπιτάνης και παρατηρητής της UEFA ο Λευκορώσος Ιλίχ Σιαρχέι.

Διαβάστε ακόμη...