«Όλοι ασχολούνται με τον Κάκο. Αυτό είναι το πρόβλημα;»

Aπό sport-fm.gr: Την άποψή του για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Λουκάς Καραδήμος στον Σπορ FM 94,6.
Πηγή: sport-fm.gr
«Όλοι ασχολούνται με τον Κάκο. Αυτό είναι το πρόβλημα;»

«Όλος ο ΠΑΟΚ ασχολείται με τον Κάκο τώρα. Αυτό είναι το πρόβλημα; Το αγωνιστικό είναι το πρόβλημα»... Με τον τρόπο αυτό σχολίασε μέσω του Σπορ Fm 94,6 ο Λουκάς Καραδήμος το πώς έχει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι στηρίζεται σε ένα σύστημα. Με ένα – δύο κακά αποτελέσματα όμως υπήρξε πίεση στον προπονητή να αλλάξει κάτι. Το άλλαξε λοιπόν, αλλά εκεί φάνηκε ότι δεν έχει δουλευτεί κανένα άλλο σύστημα», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκά Καραδήμου στον Σπορ FM 94,6

-για τον ΠΑΟΚ και πως έχει η κατάσταση στην ομάδα:

Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι δεν υπάρχει αυτό που λένε πλάνο 5ετίας ή 2ετίας. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα και ειδικά στο πλάνο. Αυτό το πλάνο είναι μόνο στα λόγια. Δεν μπορεί να στηριχθεί ένα πλάνο στην Ελλάδα για μια ομάδα που δεν έχει αποτελέσματα.

-ποιες οι ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ:

Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Με μεγάλη πίεση και ανάγκη για τίτλους. Ο κόσμος πιστεύει ότι έχει κάνει μεγάλη υπομονή και δεν μπορεί να περιμένει. Ειδικά από την στιγμή που υπάρχει και η οικονομική δύναμη η πίεση είναι περισσότερη.

-για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή σε μια ομάδα

Δεν είναι δίνω τα κλειδιά σε έναν τεχνικό διευθυντή. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία από όλους. Μπορεί ο πρόεδρος να μου έχει δώσει εν λευκώ τη δυνατότητα να πάρω παίκτες αλλά δεν γίνεται αυτό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι στηρίζεται σε ένα σύστημα. Με ένα – δύο κακά αποτελέσματα όμως υπήρξε πίεση να αλλάξει κάτι. Το άλλαξε αλλά εκεί φάνηκε ότι δεν έχει δουλευτεί κανένα άλλο σύστημα.

-Εάν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει έναν στόχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα:

«Το έχουμε πει πολλές φορές. Αποδεικνύεται ότι ειναι θεωρητικό. Βλέπετε ακόμη και τον Μπερμπάτοφ να πάρουμε για να βάλει 20 γκολ δεν ειναι αρκετό για μια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές του. Όλος ο ΠΑΟΚ απασχολείται με τον Κακό τώρα. Αυτό είναι το πρόβλημα; Το αγωνιστικό είναι το πρόβλημα. Το πώς θα βελτιωθεί. Οπωσδήποτε χρειάζεται έναν παίκτη στον άξονα.

Διαβάστε ακόμη...