Πανό αλά… Κλάους!

Πριν λίγες μέρες με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού παιδείας Νίκου Φίλη σε τηλεοπτική εκπομπή για την γενοκτονία των Ποντίων, ο Στέφανος Αθανασιάδης πήρε θέση μέσω του λογαριασμού του στο instagram.
Πηγή: inpaok.com
Πανό αλά… Κλάους!

«Απλά να επισημάνω στον κύριο Φίλη ότι η ιστορία γράφεται με αγώνες και όχι με θεωρίες και εκτιμήσεις», έγραψε ο «Κλάους».

Την ατάκα του Αθανασιάδη «δανείστηκαν» σε πανό τους μαθητές στον Εύοσμο που έκαναν κατάληψη διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του κ. Φίλη!

Μετά την κατάληψη σχολείων στο Δήμο Αχαρνών στην Αθήνα, ένα ακόμα σχολείο από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το Διαπολυτισμικό Λύκειο Ευόσμου Θεσσαλονίκης τελεί υπό κατάληψη αντιδρώντας έτσι στις θέσεις του Υπουργού Παιδείας.

Οι μαθητές σε επικοινωνία που είχαν με το σάιτ «e-Pontos.gr» δήλωσαν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακόμη την έντονη αντίδρασή τους στις δηλώσεις του υπουργού Νίκου Φίλη σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων, έδειξαν οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Σταυρούπολης με πανό που ανάρτησαν στα κάγκελα του σχολείου τους.

Διαβάστε ακόμη...