«Τώρα το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Aπό sport-fm.gr: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Κράσνονταρ από την ομώνυμη ομάδα (2-1) και πλέον πρέπει να ανασυνταχθεί για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα, κάτι που τόνισε και ο Ρόμπερτ Μακ.
Πηγή: sport-fm.gr
«Τώρα το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν την ήττα από την Κράσνονταρ (2-1) θέλουν στον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να χρειάζεται να ανασυνταχθεί και να στρέψει την προσοχή του στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανρακικό.

Αυτό ξεκαθάρισε και ο Ρόμπερτ Μακ, με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο Σλοβάκος, επίσης, αναφερόμενος στο ματς, σχολίασε το παιχνίδι με τους Ρώσους και στάθηκε στην ποιότητα της Κράσνονταρ, αλλά και στο γεγονός πως άργησε να έρθει το γκολ για την ελληνική ομάδα.

«Στη Ρωσία ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν κινητικοί, αλλά δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε στόχο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια από την πλευρά μας ήταν μεγάλη, αλλά η Κράσνονταρ σκόραρε με πέναλτι και πήρε μεγάλο προβάδισμα. Το γκολ μου ήρθε αργά. Παίξαμε καλά, αλλά η Κράσνονταρ είναι μια ποιοτική ομάδα. Την Κυριακή μας περιμένει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Πανθρακικός, όπου πρέπει να κερδίσουμε» ήταν το σχόλιο του διεθνούς Σλοβάκου.

Διαβάστε ακόμη...