"Θα κάνουμε ροτέισον με τον ΠΑΟΚ"

Από gazzetta.gr: Ο Όλεγκ Κόνονοβ με δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα υποστήριξε πως θα παρουσιάσει μια διαφορετική ομάδα, απ' αυτή που έπαιξε με την Ανζί. Τέλος χαρακτήρισε τον αυριανό του αντίπαλο μια δύσκολή ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr
"Θα κάνουμε ροτέισον με τον ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός των Ρώσων τοποθετηθεί ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου λέγοντας αρχικά τα εξής: "Δεν θέλω να αναφερθώ σε δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Είναι μία σοβαρή ομάδα που έχει πετύχει μεγάλες νίκες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Αυτό τα λέει όλα. Απλώς θα πω πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος".

Για το τι θυμάται από τον ΠΑΟΚ από τα παιχνίδι με την Καρπάτι: "Θυμάμαι όλα όσα έγιναν. Ήταν δυνατό παιχνίδι εδώ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην έδρα μας τότε. Ο ΠΑΟΚ είχε βέβαια προκριθεί. Από τότε ακόμα ο ΠΑΟΚ ήταν καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Έτσι και παραμένει. Έχει καλούς ξένους παίκτες, όπως ο Μπερμπάτοφ που όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Αυτό δείχνει πως ο σύλλογος έχει ανοδική πορεία και ξαναλέω είναι ένας ισχυρός αντίπαλος για εμάς".

Για τους στόχους της Κράσνονταρ στα δύο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Πρέπει να διεκδικήσουμε τους βαθμούς. Θέλουμε τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στα δύο αυτά παιχνίδια που θα δώσουμε σε Ελλάδα και Ρωσία".

Για τα λόγια του Τούντορ: "Είναι ευχάριστο να ακούς καλά λόγια από έναν αντίπαλο προπονητή. Και εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να παίζουμε ωραίο, ποδόσφαιρο, επιθετικό".

Για τον Ντικάν και το αν αγωνιστεί, είπε: "Θα παίξει λογικά. Δεν σημαίνει κάτι αυτό όμως. Έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακες και δίνουμε ευκαιρίες και στους δύο. Βρίσκεται εδώ δίπλα μου και αύριο θα είναι βασικός. Και για εμάς είναι πιο σημαντικό το ρωσικό πρωτάθλημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μας ενδιαφέρει να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του Europa League. Θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ανζί, θα κάνουμε κι εμείς ροτέισον, αλλά θα μάθετε αύριο ποιες θα είναι αυτές".

Διαβάστε ακόμη...