«Χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ παίκτη σαν τον Πέλκα» (audio)

Ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη στο τεχνικό τιμ της Βέροιας, Νίκος Ουσταμπασίδης μίλησε στο Metropolis95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το σαββατιάτικο (12/09) ματς με τον ΠΑΟΚ και έβγαλε το... καπέλο του στον Δημήτρη Πέλκα.
Πηγή: metrosport.gr
«Χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ παίκτη σαν τον Πέλκα» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς του Σαββάτου: «Ήταν δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε σε καμία στιγμή στις ανάγκες του ματς. Οι παίκτες δεν ήταν αυτοί που έπρεπε να είναι. Ίσως να επηρεάστηκαν και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήταν πολύς. Εμείς δεν δείξαμε το πρόσωπο που μπορούσαμε με βάση όπως εμφανιστήκαμε σε άλλα ματς».

Για τον Δημήτρη Πέλκα: «Είναι από τους παίκτες που βοηθούν τον ΠΑΟΚ να παίζει κάθετα και να δημιουργεί φάσεις στην εστία. Εμείς πέρσι δεν είχαμε έναν τέτοιο παίκτη. Ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις. Χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ έναν τέτοιο παίκτη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο παίκτες σαν τον Πέλκα».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι: «Εμείς πέρσι πήραμε μια ομάδα κουρασμένη, τώρα είναι σαφώς καλύτερα και σε ενέργεια και σε φυσική κατάσταση. Αγωνίζεται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με πέρσι, όμως, είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Ίσως να χρειαστεί κάτι ακόμη στη μεσαία γραμμή κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με παίκτες που να μπορούν να δημιουργούν. Ο κ. Τούντορ γνωρίζει περισσότερα».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, όμως, θέλει χρόνο προσαρμογής. Δεν πρέπει να βιαστεί ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει ο παίκτης να δώσει αυτό που μπορεί. Θέλει υπομονή».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...