«Δεν έπεσε εξαιτίας του ΠΑΟΚ η πρόταση του ΟΠΑΠ»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Μποροβήλος, και μίλησε για την υπόθεση της κεντρικής χορηγίας του πρωταθλήματος.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν έπεσε εξαιτίας του ΠΑΟΚ η πρόταση του ΟΠΑΠ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι λογικό όταν μια διαπραγμάτευση για χορηγία είχε τραβήξει τόσους πολλούς μήνες, ήταν επόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο» είπε αρχικά ο πρόεδρος της Λίγκας και συνέχισε:

«Ακόμα και αν περνούσε μια πλειοψηφία ο όρος της αποκλειστικότητα που έθεσε ο ΟΠΑΠ ήταν απροσπέλαστος . Αυτή ήταν η κύρια διαφορά μας Υπήρξε ένα γκρουπ ομάδων που ήθελαν να πάρουν τα ίδια χρήματα με πέρσι, αλλά φέτος λιγότερα. Ηταν ένα θέμα, όπως και άλλα μικρότερα που θα μπορούσαν να λυθούν».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν η αιτία της μη συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ: «Δεν έπεσε εξαιτίας του ΠΑΟΚ η πρόταση. Η άποψη ότι δεν πρέπει να υπάρξει αποκλειστικότητα τέθηκε και από άλλες ομάδες, Απλώς όσο χρόνος περνάει η κάθε ομάδα πρέπει να κοιτάξει και τα συμφέροντα της. Λογικό είναι η κάθε ομάδα να διαπραγματευτεί πλέον μόνη της. Δεν μπορεί η Λιγκα να δίνει ένα δικαίωμα που ανήκει σε μια ομάδα, όπως η φανέλα της».

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του συνεταιρισμού; «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα διαγωνισμό που θα προσπαθήσει η Λίγκα να πουλήσει όποια δικαιώματα μπορεί να διαπραγματευτεί Αν βρεθεί κάτι που θα ικανοποιεί τις ομάδες τότε θα τεθεί προς ψηφοφορία».

Για τη μεταγραφή Μπερμπάτοφ: «Κάθε μεγάλο όνομα που έρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό. Όποιος λέει το αντίθετο, εθελοτυφλεί. Πιστεύω πως θα προσφέρει και θα ακουστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...