«Αν έχει τη δίψα, θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Ο γκολκίπερ της Μίντλεσμπρο, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που έφαγε με το... κουτάλι τα αγγλικά γήπεδα μίλησε στο Metropolis 95,5 για τη μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η παρουσία του θα κάνει τη διαφορά.
Πηγή: metrosport.gr
«Αν έχει τη δίψα, θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ» (audio)

«Διάβασα κι εγώ κάπου για τον ΠΑΟΚ, στην αρχή νόμιζα ότι είναι φήμες, αλλά ήταν αλήθεια και πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για αυτή την κίνηση. Η τεχνική του κατάρτιση είναι υψηλή και μπορεί να δημιουργήσει γκολ από το πουθενά. Εχει τεράστια εμπειρία και το έχει δείξει. Το μόνο του ελάττωμα ίσως είναι ότι δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας, αλλά αυτό εξαρτάται από το πώς θα το διαχειριστεί κανείς. Δε θα έχει προβλήματα, έχει αποδείξει ότι είναι από τους κορυφαίους στη θέση του και το πρόβλημα σε αυτή τη ηλικία είναι μόνο πόσο κίνητρο έχει ο κάθε παίκτης για τον εαυτό του. Αν όλα είναι καλά, νιώθει ευχαριστημένος και έχει τη δίψα θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Στη Γιουνάιτεντ είχε να κάνει με τον Αλεξ Φέργκιουσον, που δεν αφήνει κανέναν να ηρεμήσει και να τεμπελιάζει και αυτό τον κρατούσε και σε καλή κατάσταση. Στη Μονακό έκανε πολλά καλύτερα παιχνίδια απ' ότι στην Φούλαμ, που δεν έκανε ανάλογη πορεία. Παρ' ότι είναι 34 ετών είναι σε καλή κατάσταση και έρχεται από μια γεμάτη χρονιά. Είναι πολύ θετικό αυτό. Το στυλ του φαινόταν τεμπέλικο, όμως ήξερες ότι είναι δύσκολο να πάρεις την μπάλα από τα πόδια του και ότι είναι πολύ επικίνδυνος».

Όσο για τον αντίκτυπο που δημιούργησε στο «νησί» η μεταγραφή:
«Διάβασα τα ρεπορτάζ σε μερικά σάιτ, στην αρχή υπήρχε αμφιβολία, αλλά τώρα πλέον είναι βέβαιο. Στην Άστον Βίλα φυσικά δεν το πήραν με καλό μάτι, γιατί έχασαν τον παίκτη».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Διαβάστε ακόμη...