Την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη ο Χάρτλεϊ για τον ΠΑΟΚ

Aπό novasports.gr: Βαλίτσες για την Θεσσαλονίκη ετοιμάζει ο Αμερικάνος Σκοτ Χάρτλεϊ. Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Χαβάϊ ολοκλήρωσε τα μπάνια του στην γενέτειρα του Καλιφόρνια και αύριο μπαίνει στο αεροπλάνο προκειμένου την Πέμπτη να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: novasports.gr
Την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη ο Χάρτλεϊ για τον ΠΑΟΚ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας» μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώνοντας την πληροφόρηση που είχαμε για τον ερχομό του.

Την μεταγραφή του Αμερικανού ακραίου στον ΠΑΟΚ...μαρτύρησε ουσιαστικά ο πατέρας του Jim στο Facebook ποστάροντας φωτογραφία σε παραλία. Ο Χάρτλέϊ πέρσι στο κολλέγιο του ξεκίνησε βασικός σε 12 από τα 29 ματς της σεζόν και είχε 125 πόντους με 12 άσσους, 30 μπλοκ ενώ έβγαλε και 62 άμυνες.

Το προξενιό του Χάρτλεϊ με τον ΠΑΟΚ το έκανε ο Σέρβος κόουτς του Πανεπιστημίου της Χαβάϊ Μίλαν Σάρκοβιτς ο οποίος είναι φίλος του κόουτς του «δικεφάλου» Νικολάι Ζελιάσκοφ. Ο Χάρτλεϊ πάντως για να πειστεί να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ πήρε πληροφορίες τόσο από τον πρώην ακραίο του Παναθηναϊκού Τζος Γουόλκερ όσο και από τον Ζακ Πενόλιο.

Διαβάστε ακόμη...