«Έλειπε η ποιότητα από τον περσινό ΠΑΟΚ»! (audio)

Από metrosport.gr: Νέος σταθμός στην καριέρα του Νίκου Ουσταμπασίδη που παραμένει στο πλευρό του Γιώργου Γεωργιάδη και στη Βέροια. Ο βοηθός προπονητή της ««βασίλισσας» μίλησε για την περσινή αποτυχημένη χρονιά στον ΠΑΟΚ αλλά και τουςς στόχους με τη νέα του ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
«Έλειπε η ποιότητα από τον περσινό ΠΑΟΚ»! (audio)

«Η περσινή αποτυχία ήταν θέμα ποιότητας. Υπήρξε κακός προγραμματισμός το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά έλειψαν και οι παίκτες με ποιότητα που θα άντεχαν στον ανταγωνισμό. Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε ενώ ενημέρωσε για όλα τους ανθρώπους που ανέλαβαν μετά από αυτόν» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Για τη Βέροια: Έγιναν μεταγραφές αναγνωρίσιμων παικτών και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα κάνουμε πολύ καλή πορεία. Στόχος μας είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα είναι σταθερή και θα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Φυσικά δεν θα παίζουμε με αφέλαια, πρώτα θέλουμε τη νίκη»

Για τον ΠΑΟΚ: «Χρειαζόταν τομές οι ομάδες που τις είχαμε εντοπίσει και ενημέρωσες γι' αυτές ο Γιώργος Γεωργιάδης τον κύριο Άρνεσεν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει ψηλά , αρκεί να υπάρχει υπομονή. Το σημαντικό ήταν να φέρει ο ΠΑΟΚ πολύ καλούς παίκτες. Πέρυσι το πρόβλημα ήταν κυρίως θέμα υλικού. Με τον κακό προγραμματισμό που είχε γίνει από την αρχή της χρονιάς ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πετύχει τους στόχους του. Δεν είχαν και την αξία να τα καταφέρουν».

Ακούστε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του.

Διαβάστε ακόμη...