Τον... γύρο του κόσμου τα αυτογκόλ του ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Σε Αγγλία, Σουηδία αλλά και Πορτογαλία δεν άφησαν ασχολίαστα τα αυτογκόλ των Ρικάρντο Κόστα και Μιγκέλ Βίτορ στο φιλικό με την Μπόχουμ.
Πηγή: sport24.gr
Τον... γύρο του κόσμου τα αυτογκόλ του ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Μπόχουμ "πληγώθηκε" από τα αυτογκόλ των Ρικάρντο Κόστα και Μιγκέλ Βίτορ (φέρει τεράστια ευθύνη σε αυτό ο Ρόμπιν Ολσεν) και σχετική αναφορά μάλιστα έκαναν στο εξωτερικό. Η ιστοσελίδα mirror.co.uk... καυτηριάζει το αυτογκόλ του Βίτορ.

"Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ-ντροπή στην εστία της ομάδας του", αναφέρεται μεταξύ άλλων ενώ το γεγονός πως δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα ο Ολσεν μετά από γύρισμα του Πορτογάλου, δεν έμεινε ασχολίαστο στην Σουηδία.

"Τεράστια γκάφα του Ολσεν στο πρώτο του παιχνίδι στον ΠΑΟΚ", γράφει η ιστοσελίδα expressen.se. Οσο για το αυτογκόλ του Κόστα; Ούτε αυτό πέρασε απαρατήρητο... "Σε μια προσπάθεια να προλάβει για να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του σε μια απρόσμενη εξέλιξη", τονίζεται στην ιστοσελίδα maisfutebol.iol.pt που έχει σχετική αναφορά και στο αυτογκόλ του Βίτορ.

Διαβάστε ακόμη...