«Αγαπάει τον ΠΑΟΚ ο Σούλης»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης και μίλησε για την χρονιά που πέρασε, τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά αλλά και τον Σούλη Μαρκόπουλο.
Πηγή: arenafm.gr
«Αγαπάει τον ΠΑΟΚ ο Σούλης»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την χρονιά που πέρασε:

«Τελείωσε μια χρονιά και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό κομμάτι. Φτάνουμε στο τέλος του Γολγοθά των χρεών, το 2017 τελειώνουμε με το άρθρο 99 και είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το μπάτζετ του ΠΑΟΚ:

«Η ΑΕΚ έχει δεκαπλάσιο μπάτζετ αλλά οι ομάδες θέλουν και προγραμματισμό. Δεν γίνεται να παίρνεις έτσι παίκτες, χωρίς να ψάχνεις. Εμάς οι πρώτες μας επιλογές στους ξένους είναι και οι τελευταίες».

Για την έλλειψη του κόσμου από το γήπεδο:

«Ο ΠΑΟΚτσής θέλει πρωταθλητισμό και όραμα και αυτό ίσως μπορεί να το δώσει μόνο ένας μεγαλομέτοχος που τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ο Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος του ΠΑΟΚ και σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι δίπλα στη ΚΑΕ. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τα εισιτήρια δεν είναι τα αναμενόμενα, οι υποχρεώσεις είναι συγκεκριμένες και το άρθρο 99 είναι αμείλικτο. Υπήρχαν φορές που ήμασταν λίγο πίσω και με το πρώτο τηλέφωνο ο κ. Σαββίδης ήταν εκεί. Εμείς κάνουμε τα πάντα για να εξυγιάνουμε τον ΠΑΟΚ, κάναμε ένα μπάτζετ γύρω στα 300.000 ευρώ και πετύχαμε 19 νίκες. Έχουμε έναν εκπληκτικό προπονητή».

Για το αποχαιρετιστήριο που έγινε:

«Προχθές κάναμε το αποχαιρετιστήριο και αυτό είναι συγκινητικό γιατί κάποια παιδιά ίσως να μην τα δούμε ξανά. Μας έκανε το τραπέζι ένας χορηγός του ΠΑΟΚ και ήταν πολύ συγκινητική η κατάσταση».

Για την περίπτωση να φύγει ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Δεν πιστεύω πως θα μας αφήσει. Πολλές ομάδες τον θέλουν και από Τουρκία αλλά είναι ένας εργάτης και έχει δεθεί με τον ΠΑΟΚ. Τα χρήματα που δίνουμε στον Μαρκόπουλο δεν τα παίρνει ούτε βοηθός. Δεν το κάνει για τα λεφτά αλλά γουστάρει το κλίμα στην ομάδα και αγαπάει τον σύλλογο. Είναι ένα τρομερό εργαλείο για την ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για τις οφειλές που πληρώνει ο ΠΑΟΚ:

«Πληρώνουμε και οφειλές ακόμα και 11 χρόνων. Το άρθρο 99 είναι αμείλικτο και πρέπει να είμαστε στην ώρα μας».

Διαβάστε ακόμη...