Όντουμ, Μπρέμερ για την επόμενη σεζόν... τα δεδομένα

Από basketplus.gr: Από τους πέντε Αμερικανούς του τωρινού ρόστερ, ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες να διατηρήσει στο ρόστερ του για την επόμενη χρονιά τους δύο. Όντουμ και Μπρέμερ...
Πηγή: basketplus.gr
Όντουμ, Μπρέμερ για την επόμενη σεζόν... τα δεδομένα

Στον πρώτο έχει γίνει πρόταση για διετές συμβόλαιο και όπως έλεγε ο ατζέντης του στην εφημερίδα Arena Press... «Όντως ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για διετές, δεν έχουμε μπει όμως σε λεπτομέρειες» σημείωσε ο Χρήστος Λαζάρου, προσθέτοντας... «Ο Τζέικ θέλει να μείνει, του άρεσε ο ΠΑΟΚ, είναι τακτοποιημένος με το συμβόλαιο του, αλλά υπάρχουν ζητήματα να συζητηθούν. Ο χρόνος συμβολαίου, το οικονομικό, τι πρότζεκτ θα υπάρχει... Νομίζω ότι μετά το τέλος των πλέι οφ θα κάνουμε καλή κουβέντα με τον ΠΑΟΚ» έλεγε ο κ. Λαζάρου, που πάντως απέκλεισε θέμα παραμονής του Λάνγκφορντ τον οποίο επίσης εκπροσωπεί.

Ο Τζέικ Όντουμ που με βάση την λογική, εφόσον, ανανεώσει, θα είναι πολύ καλύτερος την επόμενη σεζόν, με 12 πόντους φτάνει τους 300 με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ με τρεις ασσίστ πιάνει τις 100, ισοφαρίζει το ρεκόρ του Ουόλτερ Μπέρι. Μάλιστα χρειάζεται άλλες δύο για να ξεπεράσει και τον Μπιλ Έντουαρτς και να γίνει ο 9ος κορυφαίος ξένος πασέρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ.

Όσο για τον Μπρέμερ; Ο ΠΑΟΚ θα του κάνει πρόταση για έναν ακόμα χρόνο, παίζει ρόλο το ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, ενώ σύμμαχος μπορεί να αποδειχθεί η ηλικία του, μια και στα 35-36 ίσως τελικά δεν είναι τόσο ελκυστικός από ομάδες με οικονομική άνεση. Και το σημαντικότερο; Είναι αποδεκτός ως αξία και προσωπικότητα από το σύνολο των συμπαικτών του... «Έχει τρομερή ποιότητα, ηρεμία, πάσα, σουτ, έχει τα πάντα» έλεγε έμπειρος παίκτης του ΠΑΟΚ. 

Διαβάστε ακόμη...