«Δεν άξιζα όσα έγιναν στον ΠΑΟΚ»

Από sentragoal.gr: Ο Νίνης, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα πλέι οφ, αλλά και την προσωπική του κατάσταση, τονίζοντας ότι δεν άξιζε όλα όσα έζησε στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι είχε μείνει εκτός ομάδας με απόφαση συγκεκριμένου ανθρώπου.
Πηγή: sentragoal.gr
«Δεν άξιζα όσα έγιναν στον ΠΑΟΚ»

"Όταν έφυγα απ' τον Παναθηναϊκό ευελπιστούσα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν διαφορετικά. Δυστυχώς, οι καταστάσεις δεν έρχονται όπως θέλουμε εμείς. Τελικά πέρσι αποφάσισα να πάω δανεικός, αλλά για Χ, Ψ λόγους έμεινα εκτός ομάδας. Όσο μου δίνεται εμπιστοσύνη -μόνο εδώ θα μπορούσα να το βρω αυτό- στην ομάδα μου, όσο πατάω καλά στα πόδια μου, τότε δείχνω κι εγώ ότι είμαι εδώ και ότι όλα αυτά που λέγονται δεν ισχύουν. Θέλω να μην έχω άλλους τραυματισμούς γιατί έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και θα πάω καλά πιστεύω.

Υπήρχαν συγκυρίες που δεν έπαιζα και όταν δε γίνεται αυτό, τότε είναι λογικό να πάει πίσω η καριέρα σου. Πέρσι δεν άξιζα όλο αυτό που έγινε στον ΠΑΟΚ και τέθηκα από συγκεκριμένο άνθρωπο και χωρίς κανένα λόγο εκτός ομάδας. Δεν κρατάω κακία, προχωράμε μπροστά... Αν υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο κι έναν ποδοσφαιριστή, τότε μπορεί να ανταπεξέλθει".

Διαβάστε ακόμη...