Λύγισε στα πέναλτι η Κ13 στο Lennart Johansson

Από paokfc.gr: Σε αυτές τις ηλικίες όλα έχουν να κάνουν με τις εμπειρίες. Κι αυτή η ομάδα για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Απλώς από τη Στοκχόλμη θα επιστρέψει χωρίς τον τίτλο του Lennart Johansson διότι η τύχη ήταν με τη Ραπίντ Βιέννης.
Πηγή: paokfc.gr
Λύγισε στα πέναλτι η Κ13 στο Lennart Johansson

 Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 7' με τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά, Χρήστο Τζόλη (11 γκολ) και με καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν απειλήθηκε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο παίχτηκε υπό καταρρακτώδη βροχή ο ΠΑΟΚ επένδυσε στο 1-0 και προσπαθούσε να το διατηρήσει μέχρι το τέλος. Η μεγάλη ευκαιρία για να... κλειδώσει η νίκη χάθηκε από τα 11 βήματα, όταν έπειτα από όμορφη αντεπίθεση ο Τζόλης απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που τον ανέτρεψε. Πέναλτι κι αποβολή. Ο Τζόλης ανέλαβε και την εκτέλεση, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ραπίντ, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή.

Η Ραπίντ πίεσε για την ισοφάριση χωρίς να βρίσκει διαδρόμους για την εστία του Μπαλωμένου. Στο 47' όμως, τρία λεπτά πριν το τέλος έπειτα από κόρνερ και λάθος της άμυνας οι Αυστριακοί ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του αγώνα. Ετσι, ο τελικός οδηγήθηκε στα πέναλτι. Από τον ΠΑΟΚ αστόχησαν οι Καραμπέρης, Τσέλιος κι οι πιο εύστοχοι Αυστριακοί κατέκτησαν το Κύπελλο. Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Σουηδία αποτελείται από τους: Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Σταυριανίδης Ιωάννης, Καλτσίδης Θεόδωρος, Βασιλόπουλος Στέφανος, Κατσουλίδης Βασίλειος, Λαγωνίδης Γεώργιος, Πύρτσος Θεόδωρος, Αβεντισιάν Αβέντις, Κριμιτζάς Γεώργιος, Καλαϊτζής Γεώργιος, Γρόσδης Βασίλειος, Καραμπέρης Θωμάς, Σαπουντζής Αναστάσιος, Τσέλιος Αναστάσιος, Τζόλης Χρήστος, Αλτιντζής Βασίλειος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Τεμερτζόγλου Ανέστης.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες από την δεύτερη μέρα του τουρνουά ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...